Horoscopul zilei de 31 iulie 2019

Berbec

Este posibil ca astăzi gândul să-ți zboare la o fostă iubire, însă nu de dor, ci pentru că simți nevoia să ierți și să lași trecutul în spate.

Taur

Relația cu cineva din familie poate deveni încordată, însă nu trebuie să te necăjești pentru că lucrurile se vor rezolva de la sine. Probabil spre seară.

Gemeni

Dacă susții examene, discursuri în public sau conferințe, cel mai probabil te vei bucura de un mare succes astăzi. Ai încredere în tine!

Rac

Evită cheltuielile astăzi pentru că ai tendința de a exagera și de a-ți goli conturile. În plus, refă-ți niște calcule și vezi în ce zonă poți începe să faci economii.

Leu

Azi petreci timp tu cu tine și vei observa că începi să te simți din ce în ce mai bine, să te înțelegi mai bine și chiar să te ierți pentru niște decizii din trecut luate din prea multă mândrie.

Fecioară

Evită să te suprasoliciți, indiferent că este vorba de excese psihice sau excese fizice. Epuizarea te poate îmbolnăvi. Odihnește-te mai mult!

Balanţa

Există riscul de a te certa cu un prieten. Dai dovadă de foarte multă ambiție și sfatul nostriu este să fii mai înțelegătoare.

Scorpion

Este o zi favorabilă să ieși în față, să te faci remarcată și să-ți ceri drepturile, context conturat în special în zona profesională.

Săgetător

Îți impui punctul de vedere cu multă îndârjire și tinzi să deranjezi în jurul tău. Te sfătuim să aculți și opinia celorlalți și să nu îndepărtezi oameni de lângă tine doar pentru că aveți opinii diferite despre un anume subiect.

Capricorn

Este foarte probabil să intr într-un conflict cu persoana iubită care să aibă la bazp neajunsuri și nemulțumiri financiare. Atenție la asociați în cazul afacerilor personale!

Vărsător

Este ultima zi din lună, dar, totodată și cea mai bună pentru tine pentru a-ți îndeplini o dorință, o plăcere personală. Poate fi vorba de rochia mult visată sau de schimbarea look-ului.

Peşti

La locul de muncă ai tendința de a te purta ca și cum nimic nu-ți convine și nimeni nu-ți poate intra în grații. Fii mai responsabilă cu sarcinile și îndatoririle pentru a nu-ți atrage critici!