Horoscopul zilei de 31 iulie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt ușor nemulțimiți de locul de muncă, de sarcinile primite care-i acaparează, și se gândesc să facă niște modificări fie legate de program, fie în ceea ce privește responsabilitățile.

Taur

Cei născuți în zodia Taur petrec ziua într-un mod plăcut. Nativii se întâlnesc cu prietenii, își vizitează părinții sau rudele și sunt puși pe distracție, dând dovadă de o bună dispoziție ieșită din comun.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au tendința de a manipula și a șantaja emoțional partenerul de cuplu cu scopul de a obține o aprobare a acestuia, iar aspectul le-ar putea aduce conflicte și reproșuri.

Rac

Cei născuți în zodia Rac pot pierde o sumă de bani sau cineva le poate fura portofelul, cardul ori un bun material de valoare. Nativii sunt sfătuiți să aibă grijă cu cine interacționează și să fie mai atenți la locurile noi pe care le vizitează.

Leu

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de obstacole în recuperarea unei sume de bani sau cineva le va întârzia o plată, le va amâna returnarea unui împrumut. Nu este un moment favorabil investițiilor de niciun fel, chiar dacă este vorba de articole pentru locuință trecute de ceva vreme pe lista de priorități.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară trec printr-un moment de impas în cuplu. Din cauza unei dezamăgiri sentimentale, a unei decizii egoiste a partenerului, nativii pot renunța la un plan făcut împreună și pot cere o pauză în relație.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță sunt stresați în legătură cu un diagnostic primit și sunt tentați să-și refacă niște analize, să schimbe medicul sau să apeleze la tratamente noi, posibil din zona medicinei alternative.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion caută o cale de mijloc pentru a se înțelege mai bine cu partenerul, însă armonia pare un ideal departe de a se lăsa atins. Nativii sunt dispuși să facă unele compromisuri și chiar să-și ceară iertare cu toate că nu se consideră pe deplin vinovați.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător care până acum s-au confruntat cu neînțelegeri în cuplu pot observa o ameliorarea a situației. Nativii sunt dispuși să se împace cu persoana iubită și să șteargă cu buretele ce a fost până acum.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn primesc niște vești bune, răspunuri pe care le așteptau de ceva vreme. Configurația astrală le este benefică pentru a demara acțiuni de natură să le îmbunătățească situația financiară.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi nemulțumiți de o sumă de bani pe care o primesc. Nativii vor simți că au muncit degeaba într-un proiect sau că nu au fost răsplătiți pe măsura muncii depuse.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești sunt extrem de sensibili astăzi și pot fi foarte ușor răniți de cei din jur. O parte dintre nativi se pot lăsa pradă melancoliei și visării, iar amintirile rememorate s-ar putea să nu fie chiar dintre cele mai plăcute.