Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2020

Berbec

Este o zi favorabilă să începi o activitate nouă, poate un curs nou, poate să-ți dezvolți o pasiune, să te îndrepți către un nou hobby. Ești foarte bine văzută de cei din jur. Profită!

Taur

Ai tendința de a-ți acuza partenerul de viață de infidelitate și acest aspect, fără o dovadă, nu va face altceva decât să-l îndepărteze. Dacă ai dubii, discută calm și cu zâmbetul pe buze.

Gemeni

Posibil să te fi săturat de ipostaza în care ești pusă de ceva vreme la locul de muncă și astzăi să te impui și să ceri o schimbare, de sarcini, de responsabilități sau poate de program.

Rac

Simți nevoia acută să ieși din zona de confort și să faci lucruri noi, însă deși contextul astrologic te susține, nu pare că vrei să-ți dai prea multe șanse în acest sens și continui să acuzi lipsa timpului.

Leu

Este o zi favorabilă să te asociezi cu cineva într-un proiect, să intri într-o colaborare care să-ți rotunjească veniturile și să-și îmbunătățească starea de spirit.

Fecioară

Relația cu persoana iubită este pe muchie de cuțit așa că ai grijă ce spui și cum spui dacă nu-ți dorești ca celălalt să-și facă bagajul și să plece din viața ta.

Balanţa

Poți simți frustrări legate de situația ta sentimentală, poate chiar legate de modul în care ești tratat de partener. Indiferența doare dar folosește-te de context pentru a afla de ce s-a ajuns aici, cel puțin să nu mai repeți altă dată greșelile.

Scorpion

Ai mare grijă cu cine te asociezi astăzi și cui îi destăinui planurile și secretele tale. Cineva din antiraj poate încerca să te păcălească, să se folosească de tine în scopuri mai puțin onorabile.

Săgetător

Este foarte posibil ca un prieten să te dezamăgească și să te facă să te simți prost prin reproșurile lipsite de înțelegere pe care ți le face. Nu ezita să-l pui la punct și să mergi mai departe.

Capricorn

Poți cunoaște pe cineva nou sau relua o legătură cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme, cert este că interesul pentru a da frâu liber unei pasiuni există.

Vărsător

Nu te duce acasă încărcată de stresul de la locul de muncă pentru că șansele de a da naștere unor conflicte în familie sunt mari. Încearcă să te edtensionezi prin alte mijloace înainte de a te vedea cu persoana iubită.

Peşti

Nu este o zi favorabilă semnării contractelor decât cu singura condiție să verifici de mai multe ori clauzele contractuale. Unii nativi pot demara noi proiecte și parteneriate astăzi.