Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2019

Berbec

S-ar putea să fii mai gurmandă azi decât de obicei și din acest motiv să-ți dai peste cap tranzitul intestinal. Ai mare grijă la alimentație și nu numai la produsul în sine, ci și la termenul de valabilitate al acestuia.

Taur

Ești mai sensibilă și mai emoțională decât de obicei și dacă adaugi și un strop de romantism obții rețeta perfectă pentru a reaprinde pasiunea în cuplu.

Gemeni

Comunicarea este un punct forte al tău și ar fi ideal să profiți din plin de această calitate care s-ar putea astăzi să-ți deschidă noi uși. Posibil în cadrul unui eveniment să treci de la un dialog oficial la un flirt.

Rac

Dai dovadă de concentrare și putere de muncă și reușești să finalizezi cu brio sarcinile de serviciu, dar și sarcinile casnice, ba chiar să te bucuri și de timp liber pentru micile tale plăceri nevinovate.

Leu

Încearcă să eviți conflictele cu colegii de muncă și superiorii. Menține-ți o atitudine serioasă și dă dovadă de diplomație în dialogul cu cei din jur.

Fecioară

Dacă te gândești să-ți schimbi locul de muncă, te sfătuim să nu iei azi decizia. Cel mai bine ar fi să ai o perioadă de probă și să fii sigură că este ceea ce-ți dorești. În plan sentimental, lucrurile par să se îmbunătățească.

Balanţa

Mintea îți fuge la vacanță și cu greu de concentrezi pe ceea ce ai de făcut. Este o zi bună pentru citit, pentru studiu și activități sportive.

Scorpion

Simți nevoia să te retragi din activitățile cotidiene și să petreci mai mult timp cu familia. Cei dragi vor fi extrem de încântați de opțiunile tale și poți lămuri multe situații prin dialog.

Săgetător

Este o zi bună să iei niște decizii legate de stilul de viață. Posibil să reușești în sfârșit să elimini rutina prin activități sportive și relaxante. Te sfătuim să încerci tehnici de respirație, yoga și meditație.

Capricorn

Încearcă să nu te stresezi pentru orice fleac și orice obstacol care-ți apare în cale. Nu întotdeauna lucrurile ies cum vrem noi și mai ales nu întotdeauna reușim să respectăm întocmai agenda de lucru. Zilele nu au intrat în sac și vei avea timp pentru toate dacă nu te panichezi.

Vărsător

Se întrevăd o serie de nemulțumiri care vin din zona profesională. Fie poți avea parte de ironii și critici din partea colegilor de muncă, fie îți revin niște sarcini suplimentare care te deranjează.

Peşti

Gândul îți va fugi la persoana iubită sau la o persoană nou cunoscută care ți-a furat inima. Încearcă să nu lași să se observe asta la locul de muncă și dă dovadă de mai multă conștiinciozitate în îndeplinirea sarcinilor curente.