Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2018

Berbec

Dacă ești în căutarea sufletului pereche azi ai șanse mai mult ca niciodată să-l întâlnești, insă și șansele de a trăi doar o aventură sunt la fel de mari, prin urmare analizează întocmai potențialul partener din fața ta și gândește-te ce-ți dorești tu înainte de toate.

Taur

Te trezești cu energie și începi să o consumi încă de la prima oră a dimineții. Te ocupi de treburi administrative și pui la punct niște detalii legate de locuință. Este posibil să porți o discuție serioasă cu un membru al familiei.

Gemeni

Poți intra într-un conflict cu un membru al familiei, cineva cu care până acum te-ai înțeles de minune și ar fi bine să nu duci totul la extrem. Folosește-te de abilitățile de comunicare pe care le deții și care azi vor fi la cote înalte, pentru a intra în contact cu persoane influente.

Rac

Îți faci prea multe griji din pricina banilor și acest aspect nu face decât să te deprime. Este posibil ca azi să ți se ofere oportunitatea de a câștiga niște bani în plus, fie un venit suplimentar constant, fie o colaborare de scurtă durată.

Leu

Vei primi o propunere pe parte profesională destul de greu de refuzat, însă analizează întocmai condițiile contractuale pentru a nu fi păcălită. Negociază cu încredere acolo unde simți că este nevoie și nu da înapoi.

Fecioară

Un posibil conflict este pe cale să izbucnească fie în cuplu, fie în familie, deoarece o persoană dragă a aflat niște secrete pe care le păstrai bine ascunse sau a auzit niște bârfe spuse de tine. Încearcă să nu faci o dramă de conștiință din asta și nici nu te izola, înfruntă realitatea și dacă este nevoie, cere-ți iertare.

Balanţa

Un prieten foarte apropiat te poate dezamăgi, posibil să-și încalce o promisiune făcută sau să devină indiferent la nevoile tale. Așteaptă-te să primești vești de peste hotare sau legate de o călătorie în viitorul apropiat.

Scorpion

Te bucuri de aprecieri la muncă și capeți un ușor aer mândru, prin urmare vei fi ținta invidiilor și răutăților. Profită de orice apreciere pentru a obține un beneficiu profesional, în caz contrar, vorbele zboară.

Săgetător

Nu ești în toane bune în prima parte a zilei, însă imediat ce vei începe să-ți planifici concediul sau mini-vacanța mult așteptată îți vei recăpăta forțele, ba mai mult îți vei îndrepta atenția către studiu.

Capricorn

O serie de gânduri, remușcări și idei preconcepute îți vor da bătăi de cap astăzi. Ar fi bine să-ți iei liber în a doua jumătate a zilei și să ieși la o plimbare în natură.

Vărsător

Dacă ești certată cu partenerul, astăzi ar fi un bun moment să vă împăcați, însă, pentru a nu distruge și mai mult sentimentele care există între voi, ar trebui să înveți să mai lași de la tine. Va fi un nou început pe parte sentimentală.

Peşti

O să trebuiască să faci față unei serii de solicitări din partea șefilor și acest aspect te va obosi peste măsură. Relaxează-te cu un ceai și o baie fierbinte și culcă-te mai devreme.