Horoscopul zilei de 31 decembrie 2018

Berbec

Pune-ți pe hârtie toate realizările anului care tocmai se încheie și deschide-ți o nouă listă de priorități. Ai toate șansele astăzi să fii convingătoare nu doar cu cei din jur, dar și cu tine însăți.

Taur

Este momentul să faci un bilanț și să iei în considerare atât realizările, cât și greșelile și pierderile. Sfatul nostru este să ai mai multă încredere în tine și în forțele tale și să-ți fixezi obiective de viitor mai înalte.

Gemeni

Închei anul cu zâmbetul pe buze și ai toate motivele să fii bucuroasă deoarece este posibil ca un proiect profesional să ți se aprobe și astfel să începi anul nou cu un buget consistent.

Rac

Ai parte de o zi agitată. Te stresezi cu cumpărăturile și ultimele pregătiri pentru Revelion și s-ar putea să uiți să te odihnești.

Leu

Ai impresia că nimic nu-ți iese așa cum ți-ai dori. Fie nu-ți mai place rochia pregătită pentru seara dintre ani, fie ți s-a rupt o unghie, cert este că nimic și nimeni nu reușește să-ți intre în grații.

Fecioară

Dai dovadă de o atitudine calmă, relaxată și pari a fi indiferentă la tot ce se petrece în jurul tău. Probabil toată oboseala de peste an își spune cuvântul acum.

Balanţa

Ești indecisă unde mergi de Revelion, cu ce te îmbraci, dacă să-ți pui pantofi sau sandale și lista poate continua. Ei bine, sfatul nostru este să iei o pauză, să faci o baie fierbinte și să te odihnești. Totul va părea mult mai clar și ușor după această terapie de relaxare.

Scorpion

Ai putea intra în contradicție cu persoana iubită chiar pe ultima sută de metri înainte de marea petrecere de Revelion. Ei bine, te sfătuim să încerci să remediezi pe cât posibil acest conflict pentru a te bucura de o seară remarcabilă.

Săgetător

Vei fi în centrul atenției întreaga zi și este foarte posibil să-ți consumi rezervele de energie și seara să te ia oboseala prin surprindere.

Capricorn

Ușoare valuri de tristețe, melancolie, nostalgie te pot lua prin învăluire astăzi. Încearcă să închei totuși anul cu zâmbetul pe buze și să te uiți doar înainte, niciodată în trecut, mai ales dacă nu mai poți schimba nimic.

Vărsător

Niște prieteni te-ar putea dezamăgi chiar înainte de petrecerea de Revelion. Fie întârzie, fie își schimbă planurile pe ultima sută de metri. Suntem siguri că ai un AS în mânecă.

Peşti

Oricât de mult ți-ai dori să nu te uiți în spate, se pare că trecutul nu-ți dă pace. La cumpăna dintre ani, vei rememora niște amintiri dureroase și acest aspect ți-ar putea aduce suferință gratis.