Horoscopul zilei de 31 decembrie 2017

Berbec

Ultima zi din an te prinde tot alergând, ca un berbec veritabil care nu se odihnește o clipă. Azi vei încerca să pui totul la punct, pentru tine și pentru familia ta, și abia după amiază o să ai o oră sau două de odihnă, înainte de marea patrecere dintre ani.

Taur

Ultima zi din an îți aduce întâlniri peste întâlniri. Te vezi, intenționat sau total accidental, cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme, iar asta îți bucură sufletul în mare parte. E posibil să ai parte și de o întâlnire mai puțin plăcută, dar încearcă să treci repede cu vederea peste ea, dacă chiar se întâmplă.

Gemeni

În ultima zi din an nu ar trebui să mai ai nimic de făcut, ci ar trebui să te relaxezi, dar lucrurile nu stau chiar așa. Ai vrea tu să ai vreme de odihnă, dar ca o persoană mereu implicată și dedicată, o să faci treabă prin casă până spre după amiază. Noroc că urmează o nouă minivacanță.

Rac

În ultima zi din an ți-ai propus să nu te mai gândești la nimic și să te relaxezi total. Ce-a fost a fost, ce urmează, urmează... azi nu mai e loc de stres și de agitație, ci numai de relaxare, odihnă și gânduri pozitive pentru un 2018 grozav!

Leu

Ultima zi din an îți dă un sentiment incredibil de mândrie și de satisfacție. Ai reușit multe lucruri în 2017 și ești foarte mândră de acest lucru. Azi refuzi să te mai gândești la orice altceva, vrei doar să te relaxezi și să te gândești la lucrurile pozitive din viața ta.

Fecioară

Ultima zi a anului te prinde încercând să rezolvi ultimele probleme restante. Ca un perfecționist adevărat, vrei să pui la punct absolut totul înainte de a trece în noul an, nu vrei să rămâi cu absolut nicio restanță. O să fie destul de complicat să finalizezi tot ce vrei tu, dar o să reușești, pentru că mereu faci asta.

Balanţa

În ultima zi a anului te cuprinde o stare de melancolie care te duce cumva în retrospectivă prin toate întâmplările din acest an, fie ele bune, fie ele mai puțin bune. O să remarci că ai avut un an destul de complicat și o să-ți dorești ca în 2018 să-ți schimbi total modul de gândire și de acțiune.

Scorpion

Pentru tine 2017 a fost un an complicat, un an cu bune și cu rele, dar cu momente destul de multe de tensiune, de spaimă, de ruptură sufletească. Așa că azi, în ultima zi a acestui an complicat, singura ta dorință pentru 2018 va fi să te transformi într-o persoană mai bună, mai răbdătoare, mai responsabilă.

Săgetător

Ultima zi din an te prinde în toiul pregătirilor pentru Revelion. E foarte probabil să nu fi terminat tot ce ți-ai propus, legat de casă sau de petrecere, mai ales dacă tu ești cea care organizează petrecerea, așa că vei avea treabă până după amiază. Apoi, anul nou poate să vină! La fel și minivacanța, pentru că simți că mai ai nevoie de puțină relaxare înainte de a începe în forță anul de muncă.

Capricorn

Finalul de an te prinde mai relaxată ca oricând, pentru că anul acesta te-ai pregătit din timp și chiar ai făcut tot ce aveai de făcut cu multă vreme înainte de Sărbători. Așa că azi, în ultima zi din an, poți să te răsfeți așa cum îți dorești și să îți faci planuri pentru 2018!

Vărsător

Pentru tine, ultima zi a anului e ocazia perfectă de a analiza tot ce s-a întâmplat în 2017 și de a face planuri peste planuri pentru 2018. Așa cum știi, probabil că planurile de acasă nu se vor potrivi perfect cu cele pe care viața ți le-a pregătit, dar măcar tu ai entuziasm și voie bună, calități esențiale oricui.

Peşti

Ultima zi a anului este pentru tine momentul oportun de a le mulțumi celor care ți-au fost aproape și te-au susținut în acest an greu și plin de încercări de tot felul. Dacă ai supraviețuit lui 2017, sigur vei avea un an mai bun în 2018 așa că fruntea sus!