Horoscopul zilei de 31 august 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de o neplăcere la drum, un obstacol sau blocare de plan, însă nu sunt excluse nici accidentele, prin urmare li se recomandă prudență în călătorii.

Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt relaxați la locul de muncă și dau dovadă de eficiență în îndeplinirea sarcinilor. Spre seară ies în oraș cu prietenii sau fac o vizită la rude, iar nativii pot primi nișlte cadouri, pot avea parte de surprize plăcute.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni este posibil să fie vizitați pe neașteptate de niște rude, iar situația să nu le convină deloc, având în vedere că sunt cu casa vraiște, nu au gătit nimic și nu au chef de socializare.

Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt foarte stresați la locul de muncă. Nativii vor avea de îndeplinit sarcini multe într-un timp foarte scurt, cu dedline urgent, situație care le va da dureri de cap și le va accentua oboseala sprea seară.

Leu

Cei născuți în zodia Leu se frământă în legătură cu o problemă financiară, poate cu o sumă de bani care întârzie să le intre în conturi. Spre seară se anunță conflicte în cuplu, iar nativii ar trebui să fie mai indulgenți și mai atenți la nevoile partenerului de viață.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să aibă parte de cheltuieli neprevăzute astăzi, iar nativii să fie chiar nevoiți să facă un împrumut pentru rezolvarea unor situații care nu suportă amânare. Atenție la dialogul cu prietenii, care poate deveni tensionat.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță ar trebui să țină cont și de ceea ce-și doresc ceilalți membri ai familiei atunci când vine vorba să ia o decizie legată de locuință, poate de reamenajarea casei, în caz contrat conflictele și reproșurile acestora s-ar putea să le strice buna dispoziție.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion reușesc să rezolve o problemă financiară care i-a stresat și frământat în ultimul timp. Se cere mai multă prudență în modul de gestionare a finanțelor și reducerea cheltuielilor.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot intra în conflicte cu membrii familiei, în special cu părinții ca urmare a dorinței de libertate pe care aceștia o au și și-o impun cu curaj, Contextul astral se poate răsfrânge și în cuplu și pot apărea discuții pe această temă.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn și-ar putea face astăzi niște griji cu privire la partea financiară. Fie niște bani nu le intră în conturi, fie pot pierde o sumă de bani sau le scapă printre degete o colaborare care le-ar putea îmbunătăți veniturile.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se vor bucura de clipe frumoase în cuplu, iar partenerul le va fi alături și-i va încuraja în demersurile pe care le vor întreprinde.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești au ocazia să petreacă momente frumoase alături de partener și nu este exclus ca nativii să primească invitația de a pleca într-o minivacanță.