Horoscopul zilei de 31 august 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 31 august 2017 - Berbec

Este timpul când te poți bucura de câștiguri financiare, în urma unei munci susținute. Ai ocazia să primești propuneri interesante pentru noi colaborări în plan profesiaonal sau poți lua decizia neașteptată de a pleca la drum lung, eventual peste hotare, pentru un job mai bine plătit. Nu te grăbi! Cântărește cu atenție situația, nu este un moment potrivit pentru a lua astfel de decizii.

Taur

Horoscopul zilei de 31 august 2017 - Taur

În această perioadă poți lua decizia de a te înscrie sau de a relua unele cursuri, seminarii care te pot ajuta să aprofundezi anumite laturi ale existenței. Nu te mai mulțumești cu informațiile generale, vrei să iei contact cu idei profunde, să te integrezi într-un mediu care îți poate satisface setea de cunoaștere, din punct de vedere intelectual dar și spiritual.

Gemeni

Horoscopul zilei de 31 august 2017 - Gemeni

Începutul de zi preferi să-l petreci în solitudine, să stai departe de ceilalți, experimentând tot felul de trăiri, emoții, călătorind în trecut, încercând să descifrezi sensul propriei existențe. Relația cu partenerul de viață este destul de încordată, în această perioadă, riscând să intri în conflict cu acesta de la discuții simple, legate de casă, familie sau părinți.

Rac

Horoscopul zilei de 31 august 2017 - Rac

Ești destul de nemulțumit de ceea ce se petrece în relația de cuplu iar discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață ți se par deosebit de obositoare și reușiți numai cu eforturi și compromisuri de ambele părți să ajungeți la un fel de consens provizoriu. Privește cu mai mare atenție în propriul suflet și vezi dacă mai merită sau nu să continui implicarea în relația curentă.

Leu

Horoscopul zilei de 31 august 2017 - Leu

Începi această zi fiind foarte concentrat pe obligațiile de la locul de muncă unde este foarte important să faci față schimbărilor apărute. Este recomandat să acorzi mult mai multă atenție la detalii și, mai ales, să nu te lași intimidat de concurență.

Fecioară

Horoscopul zilei de 31 august 2017 - Fecioara

Începi această zi fiind în căutarea unor informații importante care au legătură cu casa, familia, poate chiar te gândești la o schimbare de domiciliu (ceea ce nu este recomandat în această perioadă). Ești mult mai preocupat de studii, examene și chiar ai suficientă ambiție și energie pentru a depăși cu brio orice competiție.

Balanţa

Horoscopul zilei de 31 august 2017 - Balanță

Oricât de nemulțumit ai fi de lumea din jur tot ai puterea să-ți păstrezi starea de optimism și de umor. Este posibil să nu te faci înțeles de ceilalți și să-ți faci dușmani doar pentru că ai îndrăznit să fii direct, spunând exact ce gândești. Sentimentele tale sunt destul de contradictorii, riscând să te implici într-o relație de dragoste care nu prea corespunde cu dorințele tale, ci doar pentru a demonstra celorlalți că poți fi un cuceritor.

Scorpion

Horoscopul zilei de 31 august 2017 - Scorpion

Ești plin de dinamism și de dorința de a face schimbări în viața ta, în modul de a gândi și de a vedea viața și lumea care te înconjoară. Cauți, citești, te interesezi de noi modalități pentru a putea progresa, din punct de vedere intelectual dar și spiritual. Toată această zbatere nu este în zadar, poți descoperi astfel niște cursuri care te pot ajuta în ascensiunea din planul profesional.

Săgetător

Horoscopul zilei de 31 august 2017 - Săgetător

Încerci să găsești răspunsuri acolo unde acestea chiar nu există. Nu are rost să te cramponezi de tot felul de vorbe, bârfe fără rost, mai ales că acestea vin din partea unor persoane invidioase și atât. Este recomandat să iei partea bună a lucrurilor și anume faptul că astfel poți vedea cu cine ai de-a face. Este bine să fii mult mai atent la modul în care folosești resursele personale, abilitățile și talentele native dar și banii câștigați prin efort.

Capricorn

Horoscopul zilei de 31 august 2017 - Capricorn

Debordezi de idei, care de care mai originale. Acumulezi informații importante, revizuiești unele proiecte, faci ordine prin documentele personale și nu numai, ești plin de energie, nimeni și nimic nu te poate opri din avântul pe care îl ai acum. Ești foarte preocupat să dai frâu liber imaginației, să creezi. Este o zi destul de importantă, în ceea ce privește relația cu străinătatea, poți lua chiar hotărârea bruscă de a pleca la drum lung.

Vărsător

Horoscopul zilei de 31 august 2017 - Vărsător

Resimți în mod profund starea de nemulțumire, vis-a-vis de familie, de problemele din relația cu rudele apropiate. Preferi să păstrezi doar pentru tine starea de neliniște, de îndoială, accesând o lume doar a ta, acolo unde te regăsești și poți să-ți „reîncarci bateriile”.

Peşti

Horoscopul zilei de 31 august 2017 - Pești

Ești oarecum neliniștit, în ceea ce privește relația pe care o ai cu rudele apropiate, îndeosebi la începutul acestei zile. Încă mai ai o stare de „lasă-mă să te las”, atunci când vine vorba despre prieteni, așteptând momentul prielnic pentru a te (re)integra într-un mediu, într-un grup sau o asociație.