Horoscopul zilei de 30 septembrie 2018

Berbec

Ai ocazia astăzi să te întâlnești cu prietenii și să petreci momente frumoase în compania acestora. La capitolul comunicare dai dovadă de o capacitate remarcabilă de a-i face pe ceilalți să te aprobe și poți obține ceea ce-ți dorești ușor.

Taur

Dai dovadă de o rezistență fizică remarcabilă și reușești să rezolvi situații care înainte ți se păreau imposibil de dus la capăt. Încearcă, totuși, să nu te suprasoliciți. Dacă participi la o competiție sportivă, ai șanse mari de câștig.

Gemeni

Luna intră azi în semnul tău și vei simți din plin energia sa benefică. Dacă te-ai confruntat cu neplăceri legate de starea de sănătate, de azi îți vei recăpăta buna dispoziție și zâmbetul.

Rac

Ai grijă cu cine și ce vorbești astăzi. S-ar putea ca cineva din grupul de prieteni sau din anturaj să vrea să scoată de la tine anumite informații confidențiale sau secrete.

Leu

Azi ai ocazia să te întâlnești cu prietenii și să petreci timp de calitate alături de aceștia. Sunt favorizate amintirile frumoase și discuțiile constructive de viitor. Anumite planuri chiar pot lua naștere astăzi.

Fecioară

Ai putea avea succes în ceea ce ți-ai propus astăzi, însă va trebui să dai dovadă de mai multă maleabilitate și adaptabilitate. Este o zi favorabilă pentru a o petrece cu familia, în special cu copiii.

Balanţa

Este o zi favorabilă deciziilor înțelepte și avantajoase pentru tine. Ai parte de gânduri clare, raționament bun și o logică pe care, dacă o folosești îm mod constructiv, vei reuși să depășești orice barieră și să obții profit, inclusiv financiar.

Scorpion

Ai nevoie să-ți redobândești echilibrul interior pentru a reuși să faci față unei situații care te presează sau unui eveniment care este pe cale să se petreacă. Concentrează-te pe acțiunile tale recente și vezi ce poți schimba în prezentul tău. O serie de nativi se vor întoarce către credință și către religie.

Săgetător

Oricât ai încerca să dezvolți un plan, fie cu prietenii, fie cu membrii familiei sau partenerul de cuplu, contextul astral nu este de partea ta și tot ce clădești azi, mâine se poate ruina.

Capricorn

Un conflict banal poate strica armonia cu care se mândrea relația voastră. Este posibil ca în spatele acestuia să stea o gelozie neîntemeiată sau niște impresii greșite legate de partener. Atenție la tendința de exagerare a realității!

Vărsător

Configurația astrală a zilei îți descoperă niște talente artistice pe care nici tu nu știai că le deții. Lasă-te purtată de inspirație și fă întocmai ceea ce simți. Nativii care lucrează în domenii creative, culturale, vor avea posibilitatea de expunere, de a se face remarcați și ar trebui să profite de acest context astral.

Peşti

Dacă pleci într-o călătorie astăzi ai mare grijă la bunurile personale. Este posibil să le pierzi sau să-ți fie furate. De asemenea, contextul astral de azi poate favoriza conflictele cu cei din jur, prin urmare ai face bine să nu întreții o discuție în contradictoriu.