Horoscopul zilei de 30 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2017 - Berbec

Este nevoie de mai multă încredere în resursele și abilitățile pe care le deții pentru a reuși să obții postul, jobul mult dorit. Te poți aștepta la unele repercursiuni din partea unui superior, în legătură cu o călătorie legată de studii sau un curs de perfecționare. Ai planuri mărețe care ar putea să-ți aducă succesul dorit, totul ține de hotărârea, voința dar mai ales de mobilizare, organizarea eficientă a timpului.

Taur

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2017 - Taur

Este vorba despre multă energie, romantism, dorința de a-ți manifesta sentimentele de iubire. Te simți admirat, dorit reușind să atragi cu ușurință atenția sexului opus. Atenție însă la problemele care pot apărea în relația de mariaj. Tot în această zi trebuie să acorzi mai multă atenție propriului organism, să te odihnești mai mult.

Gemeni

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2017 - Gemeni

Încă de la începutul zilei ai o oarecare stare de agitație, de nemulțumire, fiind predispus la certuri în relația de mariaj. Îți este destul de greu să ajungi la un echilibru în relația de cuplu. În a doua parte a zilei preferi starea de solitudine, să evadezi dincolo de obligațiile de la locul de muncă. Nici cu sănătatea nu stai prea grozav astfel că ești predispus la accidente, lovituri, dureri de cap, probleme stomatologice.

Rac

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2017 - Rac

Ești susținut de prieteni în demersurile pe care vrei să le faci și care au legătură cu un examen, un interviu, studii, călătorii în interes de serviciu. Te confrunți cu o oarecare stare de nemulțumire, în ceea ce privește cariera. Este posibil să fi luat prin surprindere de atitudinea unui coleg nemulțumit care se va dovedi a fi destul de agitat, agresiv la adresa ta.

Leu

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2017 - Leu

Primești bani pentru munca prestată dar la fel de repede se și cheltuie. Nimic nou pentru tine! Atenție însă la problemele de sănătate, dureri de cap, probleme ale ficatului, predispoziția la accidente, intoxicație. Este nevoie de mai multă odihnă, să eviți, pe cât posibil, stresul dar și excesele alimentare. La sfârșitul zilei primești susținere din partea familiei, o vorbă bună spusă la timp sau chiar susținere în plan financiar pentru a concretiza un proiect.

Fecioară

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2017 - Fecioara

Lucrurile par să se deruleze în favoarea ta, atunci când vine vorba despre studii, examene pe care ai șansa să le treci cu succes. Totodată ai ocazia să constați că tot mai trebuie să parcurgi un curs, să obții o nouă diplomă care să corespundă postului vizat de tine. Nu este exclus să fii preocupat de recuperarea unui act, certificat, diplomă rătăcită. Spre sfârșitul zilei ești nevoit să faci o călătorie neșteptată sau chiar să fii pus în fața unui eveniment ce te poate lua prin surprindere.

Balanţa

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2017 - Balanță

Nu-ți este prea favorabilă starea de solitudine așa că cel mai bun lucru ar fi să ieși cu prietenii la o petrecere, o excursie. Te simți oarecum neînțeles având sentimentul că toată lumea ți se împotrivește. Este doar o stare de moment așa că ai face bine să profiți de fiecare moment pentru a socializa; este ocazia ta de a lega noi relații de prietenie  de lungă durată.

Scorpion

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2017 - Scorpion

Nu prea te poți baza pe prieteni, îndeosebi la începutul acestei zile. Primești promisiuni din partea acestora doar ca să constați că ești „lăsat baltă” chiar atunci când ai mai mare nevoie de ajutorul lor. Depui mult efort pentru a obține banii de care ai nevoie pentru a plăti la timp facturile, taxele și impozitele. Peste toate astea mai apar și discuții, nevoia de a te justifica în fața partenerului de viață.

Săgetător

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2017 - Săgetător

Este vorba despre neliniște în plan profesional. Ceva mocnește acolo, ești nemulțumit, vrei să te reorientezi, nu știi exact ce să faci, dacă are rost să o iei de la capăt într-un nou domeniu. Este multă agitație la locul de muncă, efort susținut dar căruia reușești să-i faci față cu succes, știind cum să te faci remarcat de superiori, să fii de un real sprijin pentru colegi.

Capricorn

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2017 - Capricorn

Poți relua acum o relație de dragoste la distanță, având ocazia să lămurești ceea ce a rămas în suspans de ceva timp. Te simți mult mai confortabil în mijlocul prietenilor, în colectivul de muncă sau chiar într-o organizație, reușind să îți îndeplinești responsabilitățile cu succes. Spre sfârșitul zilei, te implici mai mult în relația cu prietenii încercând să intervi prompt, atunci când este nevoie. Ai grijă la eventuale probleme de sănătate.

Vărsător

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2017 - Vărsător

Au loc transformări importante ce vizează casa, familia, relația cu părinții, poate să apară chiar dorința de a-ți schimba domiciliul. În această zi ai toate șansele să te implici într-o relație de dragoste de lungă durată și care va juca un rol important în evoluția ta în plan profesional și personal.  Nu este exclus să revină în viața ta o persoană dragă din trecut, să vă reamintiți momentele plăcute petrecute împreună.

Peşti

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2017 - Pești

Ești oarecum dezorientat de atitudinea partenerului de viață. Stabiliți ceva împreună pentru ca mai târziu să constați că s-a răzgândit fără să dea explicații sau să aibă argumente clare. Atenție la cum și ce spui, pentru că riști să ajungi la conflicte verbale pe care ai putea să le regreți la scurt timp. Spre sfârșitul zilei ești predispus la probleme de sănătate, dureri intense în zona afectată a organismului.