Horoscopul zilei de 30 octombrie 2019

Berbec

Poți programa o călătorie, o deplasare nu neapărat pentru a rezolva ceva, ci mai degrabă pentru a te relaxa. Zi bună pentru dialog și pentru a lămuri situații mai vechi.

Taur

Poți primi un cadou astăzi, poate chiar o sumă de bani, dar nu este vorba de returnarea unei datorii, ci mai degrabă de o atenție din partea cuiva.

Gemeni

Curiozitatea te definește astăzi mai mult ca oricând și pentru că vrei să pătrunzi în profunzimea lucrurilor, așteaptă-te ca ceea ce descoperi să nu fie chiar pe placul tău.

Rac

Este o zi foarte bună pentru a rezolva niște sarcini mai vechi la locul de muncă. În unele cazuri poate fi vorba de încheierea unui proiect și culegerea roadelor.

Leu

Partenerul de viață te poate surprinde plăcut astăzi și nu este exclus să puneți la cale o activitate comună, cel mai probabil o călătorie.

Fecioară

Ascultă sfaturile celor din jur pentru că poți afla răspuns la ceva ce te macină de mai multă vreme. În unele cazuri, informațiile pe care le vei afla azi s-ar putea să te surprindă plăcut.

Balanţa

Se întrevăd activități administrative, legislative, birocratice. Posibil ca astăzi să rezolvi o chestiune legată de niște acte sau de aplicarea unor legi, să obții niște aprobări și avize.

Scorpion

Este o zi favorabilă să negociezi un contract, o sumă de bani, valoarea unei remunerații. Atenție la tendința de a cheltui mai mult decât îți permiți.

Săgetător

Starea de spirit este una foarte bună și dai dovadă de motivație în atingerea țelurilor propuse. Entuziasmul va fi la cote înalte, însă ai grijă să nu te lași furată de visare.

Capricorn

Azi este o zi favorabilă să ierți pe cineva, să treci peste niște reproșuri și acuzații. Poate fi vorba de un prieten care ți-a greșit în trecut.

Vărsător

Azi poți cuceri pe cineva prin dialog și vorbe frumoase. Este o zi în care putera de seducție este la cote înalte și declarațiile de dragoste te avantajează.

Peşti

Este o zi favorabilă să ieși în evidență la locul de muncă. Fă-te remarcată prin entuziasm și dialog convingător. Dacă lupți pentru a obține o funcție, azi ai șanse foarte mari să faci pași importanți către atingerea acestui obiectiv.