Horoscopul zilei de 30 octombrie 2018

Berbec

Așteaptă-te la o zi destul de obositoare. Cumva, sarcina pe care trebuia să o îndeplinească o echipă întreagă ajunge să fie doar sarcina ta. Deși asta nu-ți convine, cum era și de așteptat, va trebui să faci față.

Taur

Schimbările din viața ta personală te fac să nu te mai poți concentra la fel de bine la locul de muncă, iar asta ți-ar putea afecta cariera. Încearcă să te detașezi de probleme când ajungi la serviciu sau dacă nu poți, ia-ți câteva zile de concediu.

Gemeni

Te bucuri de niște vești bune azi, vești care gravitează în jurul vieții tale sentimentale. Poate că ești invitată la o întâlnire sau poate că actualul partener de cuplu îți face o surpriză. Rămâne de văzut.

Rac

Orice ți s-ar întâmpla azi, tu vei putea depăși acest potențial obstacol. Ai o zi pur și simplu excelentă, în care te dedici trup și suflet lucrurilor care contează pentru tine, drept urmare colegii te-ar putea invidia, iar șefii ți-ar putea admira energia creatoare.

Leu

Veștile bune se adună azi și îți fac viața mai frumoasă. Sunt șanse mari să afli o mulțime de noutăți la locul de muncă, noutăți care te vor încânta. Nemulțumirile celorlalți colegi nu ar trebui să te afecteze.

Fecioară

O nouă relație, un nou flirt sau poate pur și simplu o persoană nouă îți schimbă azi puțin traiectoria vieții. Cumva, treci printr-o perioadă tristă, dar tu nu simți asta. Tu simți doar energie pozitivă și entuziasm.

Balanţa

Cineva te invidiază și te-ar putea bârfi în cercul apropiat. N-o să-ți placă să afli asta, dar nu prea o să știi cum să manageriezi situația. Poate că nu ar fi o idee proastă să vorbești direct cu persoana care spune toate aceste lucruri despre tine.

Scorpion

E simplu să faci bine și poți fi un exemplu și pentru cei din jurul tău. Azi vei realiza asta și te vei bucura pentru că un gest banal, un gest pe care pe tine nu te costa nimic, ar putea face o diferență semnificativă în viața cuiva.

Săgetător

Cineva din familie îți tot dă sfaturi pe care tu nu le-ai cerut și de care tu nu ai nevoie. Poate că nu e o idee proastă să îi spui să se abțină. Nu e deloc în regulă să se bage în viața ta neinvitat, chiar dacă îți este rudă.

Capricorn

Azi ai putea afla un secret din trecutul partenerului de cuplu actual, sau al fostului partener de cuplu. Acest secret te va tulbura și îți va ridica multe semne de întrebare, însă va trebui să accepți că asta e, iar trecutul nu poate fi schimbat de către nimeni.

Vărsător

Dragostea bate azi la poarta ta, iar emoțiile și energia aceasta degajată din procesul de îndrăgostire te transformă pur și simplu. Ești un om nou, un om pe care ceilalți îl invidiază, radiezi pur și simplu.

Peşti

Azi afli că nu ai susținerea pe care ți-o doreai și va trebui să găsești soluții inovative pentru a ieși dintr-o situație complicată. Nu o să fie ușor, dar cel mai probabil te vei descurca - ai o intuiție de neegalat!