Horoscopul zilei de 30 octombrie 2017

Berbec

Îndrăzneşte să crezi în forţele tale şi în capacitatea ta intelectuală. Dacă vei face asta vei avea mult de câştigat la locul de muncă şi nu numai. Renunţă la trac şi la emoţii, pentru că nu te ajută de niciun fel.

Taur

Bucură-te de compania unei persoane dragi azi, dar nu uita că, dincolo de distracţie, persoana respectivă are nevoie de sprijinul tău. Aşa că oricât de mult ţi-ar plăcea să te distrezi, priveşte şi partea mai serioasă a lucrurilor.

Gemeni

Astăzi sunt şanse mari să te întâlneşti cu o persoană din trecutul tău, persoană despre care nu mai ştiai nimic, dar care te surprinde cu veşti interesante. O să te pună pe gânduri această discuţie, mai mult ca sigur.

Rac

Încearcă să nu-ţi neglijezi munca pentru ceva sau pentru cineva care nu merită. Concentrează-te mai mult pe această latură azi şi gândeşte-te la viitor şi la felul în care poţi avansa şi poţi câştiga mai mulţi bani.

Leu

Bucură-te azi de o zi cum n-ai mai avut de multă vreme, plină de interacţiuni cu oameni dragi, plină de entuziasm şi energie. O să ţi se schimbe total starea de spirit, din bine în şi mai bine şi vei înţelege încă o dată de ce e minunat să fii înconjurată de prieteni buni.

Fecioară

Latura financiară a vieţii tale are de suferit azi, mai ales din cauza unor mofturi de-ale tale. Chiar dacă acum nu e o problemă să cheltuieşti nişte bani în plus pe prostii, ar fi bine să începi să te gândeşti şi la viitor.

Balanţa

Ziua de azi înseamnă pentru tine energie, bună dispoziţie, dar şi multă muncă. Începi săptămâna în forţă şi probabil că aşa o vei şi continua. Dacă ai nevoie de ajutor azi, un prieten apropiat se va oferi imediat, aşa că nu-ţi mai face griji.

Scorpion

Ziua de azi se anunţă a fi una foarte plină, dar şi interesantă. Cineva îţi va propune o colaborare sau un proiect interesant, într-un domeniu de care tu eşti pasionată şi multe lucruri bune ar putea ieşi din asta. Acceptă fără să stai prea mult pe gânduri.

Săgetător

Bucură-te de o zi bună, mai ales din punct de vedere sentimental. Dacă eşti singură, s-ar putea ca în această seară să ieşi la o întâlnire neplanificată. Dacă eşti într-o relaţie, o surpriză plăcută din partea iubitului îţi va însenina seara.

Capricorn

Azi e o zi importantă pentru tine, o zi în care te străduieşti să îi înveţi pe cei din jur cât mai multe lucruri şi chiar simţi un sentiment plăcut de mândrie când vezi că oamenii din jur te ascultă şi sunt atenţi la tine.

Vărsător

Îţi începi ziua cu stângul din cauza unui mic accident, dar pâna la amiază deja uiţi de asta. Spre seară, sunt şanse mari să te întâlneşti cu o persoană dragă, care să te surprindă cu un cadou inedit.

Peşti

Ziua de azi îţi rezervă multe surprize, aşa că pregăteşte-te pentru o aventură minunată, într-o banală zi de luni. O să te surprindă şi pe tine tot ce se va întâmpla azi, dar vei încheia ziua cu zâmbetul pe buze. Să tot ai astfel de zile!