Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2019

Berbec

Nu pera ai chef de nimic astăzi. Simți nevoia de a sta în casă, chiar și singură, tu cu gândurile tale. Evită să-ți canalizezi atenția către sectorul profesional și relaxează-te!

Taur

Te lași măcinată de niște acțiuni și decizii pe care le-ai luat zilele trecute. Nevoia de stabilitate și statornicie este mare, indiferent în ce domenii le manifești. Ai grijă, totuși, la posesivitate, dacă este vorba de zona sentimentală.

Gemeni

Cumpătarea este cuvântul de ordine al zilei. Te sfătuim să eviți nu doar cheltuielile, ci și împrumuturile.

Rac

Relațiile cu părinții, cu copiii sau, de la caz la caz, cu soțul/soția pot fi destul de încordate astăzi. Nu vei reuși să ajungi la o înțelegere cu cei dragi și te sfătuim să nu insiști, ci să amâni luarea unei hotărâri definitive.

Leu

Te concentrezi greu pe ceea ce ai de făcut pentru că, cel mai probabil, oboseala își spune cuvântul. Posibil ca din acest motiv să abordezi greșit o situație, iar în dialog să exagerezi cu reproșurile și nemulțumirile.

Fecioară

Este o zi bună să clarifici un context sentimental și să-ți consolidezi relația cu persoana iubită. Știm că este greu, dar o declarație sinceră de dragoste ar putea destinde mult atmosfera în cuplu.

Balanţa

Obligațiile de familie, indiferent sub ce formă vin, te vor stresa și te vor scoate din ritmul tău. Dacă ai un alt plan, te ezita să refuzi ceea ce nu-ți dorești să faci din tot sufletul.

Scorpion

Relația cu persoana iubită este tensionată și tu, chiar și fără să vrei, pui gaz pe foc cu atitudinea ta, cu principiile tale, cu credințele tale și mai ales cu raționamentul tău, care astăzi îți pune mai multe bariere decât să te ajute.

Săgetător

Evită pe cât posibil să faci investiții astăzi, fie că este vorba de shopping, fie că este vorba de distracții. Cheltuielile îți pot goli portofelul.

Capricorn

Ești emoțională, sensibilă și foarte ușor impresionabilă astăzi, așa că evită să te implici în acțiuni umanitare dacă nu ești sigură că scopul lor este adevărat, real.

Vărsător

Poți fi dezamăgită de un prieten sau de partenerul de viață, însă totul pare mai degrabă să țină de modul în care tu privești situația. Tinză să dramatizezi, deși nu îți stă în fire.

Peşti

Prietenii vor fi aproape de tine și te vor susține într-un proiect sau într-o negociere. Distracția va fi pe primul loc și nu este exclus să te lași pradă unor vicii și să exagerezi. Cumpătarea este cuvântul care ar trebui să te caracterizeze astăzi!