Horoscopul zilei de 30 martie 2020

Berbec

În plan profesional dai dovadă de multă forță și energie, ai randament și reușești să-ți îndeplinești toate sarcinile. Atenție la alimentație! Nu face excese!

Taur

Relația cu colegii de muncă este una foarte bună și reușești să legi conexiuni la care nu te-ai fi așteptat. Către seară evită conflictele în cuplu.

Gemeni

Este o zi foarte bună pentru dialog și exprimarea emoțiilor și ai putea profita de acest context pentru a lămuri unele chestiuni mai vechi, personale sau profesionale.

Rac

Posibil să ai parte de reproșuri din partea celor dragi pentru că tinzi să te pui pe tine pe rpimul loc și mai ales să nu asculți cerințele și nevoile celorlalți.

Leu

Te pui în evidență la locul de muncă prin dialog și cooperare și acest aspect îți va aduce mai târziu beneficii de imagine.

Fecioară

Tentațiile în jurul tău sunt mari și mintea ta face niște conexiuni curajoase, însă nu te lăsa furat de gânduri care nu-ți aduc valoare, care sunt ilegale mai ales.

Balanţa

Te dedici cu spor și entuziasm unor activități pe care altă dată le-ai fi evitat și ești foarte comunicativă. Cei din jur vor aprecia asta!

Scorpion

Este o zi bună pentru flirt, însă dacă ești într-o relație sfatul este să te apropiii mai mult de partener prin declarații de dragoste și planuri de viitor. Asta va da încredere!

Săgetător

Faci impresie bună în jurul tău și acest aspect contează foarte mult, mai ales în cadru profesional. Înceracă, totuși, să nu-i judeci pe ceilalți.

Capricorn

Ești foarte stresată din punct de vedere profesional.Vrei să termini un proiect și îți dedici tot timpul și toată energia. Încearcă să nu te suprasoliciți.

Vărsător

Evită să te contrazici cu cei din jur doar pentru că îți place. Dacă familia va fi mai îngăduitoare, colegii de muncă te-ar putea pune la punct.

Peşti

Ai grijă ce spui și cui spui pentru că poți face unele destăinuiri care să nu te avantajeze deloc, mai ales în cuplu. Prudența în comunicare!