Horoscopul zilei de 30 martie 2019

Berbec

Poți primi o invitație absolut neașteptată în oraș din partea unei persoane pe care nu ai mai văzut-o ce multă vreme. Moment favorabil pentru reîmprospătarea prieteniilor de lungă durată.

Taur

Te poți trezi în mijlocul unor evenimente neașteptate de natură să-ți pună la încercare nervii. Încearcă să privești totul cu mai mult umor și să te concentrezi mai mult pe hobby-urile tale, pe activitățile care te relaxează.

Gemeni

Dai dovadă de idei sclipitoare care te pot pune în ipostaze de viață plăcute. Bazează-te pe calitățile conversaționale, pe comunicarea calmă pentru a obține ceea ce-ți dorești.

Rac

Dacă ai rămas fără bani, nu te aștepta ca familia sau partenerul de viață să-ți sară în ajutor. S-ar putea să te izbești de o atitudine ostilă și indiferentă din partea acestora.

Leu

Încearcă pe cât posibil să eviți discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită. Se conturează aspecte neplăcute în acest sector de viață și orice dialog poate degenera în conflict.

Fecioară

Poți avea parte de revenirea bruscă și brutală a unor afecțiuni mai vechi, chiar afecțiuni cronice. Te sfătuim să te odihnești mai mult și să nu te suprasoliciți.

Balanţa

Dacă ai copii, poți avea parte de o serie de neînțeleferi cu aceștia, ba mai mult, te pot pune în ipostaze neplăcute în fața celorlalți. Pe de altă parte, persoana iubită nu pare a fi foarte înțelegătoare.

Scorpion

Niște vești venite din partea unor rude sau un dialog cu membrii familiei îți pate da peste cap toate planurile pentru astăzi. Atenție la accidentele pe care le poți avea în locuință.

Săgetător

Dialogul cu cei din jur poate fi acid și tensoinat. Se pot spune lucruri care ulterior să fie regretate, dar care să lase răni adânci. Atenție la ceea ce spui într-un context public, oficial.

Capricorn

Ai tendința de a cheltui peste măsură și acest aspect nu va reuși decât să te prostdispună la finele zilei, când vei recalcula bugetul pentru perioada următoare.

Vărsător

Nu te simți în apele tale și ai tendința de a da vina pe cei din jur pentru starea ta, dar și pentru nereușitele tale. Încearcă să eviți totuși să intri în conflicte.

Peşti

Trecutul pare să te urmărească și să nu-ți dea pace. Nu este exclus să te întâlnești cu persoane cu care cândva ai avut o relație și cu care simți că lucrurile nu s-au consumat.