Horoscopul zilei de 30 martie 2018

Berbec

Chiar dacă ai tendința de a face o schimbare pe plan profesional, nu este momentul să-ți schimbi locul de muncă. Este o zi suprasolicitantă și cu evenimente neprevăzute, dar va trece.

Taur

Dai curs unor discuții cu partenerul sau te lași cucerită de cineva, însă va fi ceva trecător. Ar trebui să profiți de ziua de astăzi și să dai frâu liber activităților creative și artistice.

Gemeni

S-ar putea ca niște situații legate de familie sau de locuință să-ți dea peste cap programul și să te țină într-o stare de tensiune.

Rac

Este o zi dedicată rezolvării unor chestiuni administrative, posibil legate de actele unei locuințe și, totodată, vei primi niște bani, dar îi vei folosi să faci niște plăți urgente.

Leu

Sectorul financiar îți intră în vizor și te gândești, planifici și preiei inițiativa în vederea suplimentării veniturilor. Este posibil ca niște bani să-ți intre în conturi, dar să-i folosești pentru a acoperi niște datorii.

Fecioară

Este posibil ca o sumă de bani să-ți intre în conturi sau cineva să-ți dea înapoi o datorie. Partenerul de cuplu te susține financiar și acest aspect îți dă o oarecare liniște interioară.

Balanţa

Nu te simți în apele tale și cauță să te retragi din viața socială, să te încui într-o cameră și să meditezi la problemele cu care te-ai confruntat și la situațiile trăite în ultimul timp.

Scorpion

Este o zi dedicată relaționării cu cei din jur. Îți petreci mare parte din timp în compania prietenilor și pui la cale planuri de viitor.

Săgetător

Ești foarte preocupată ed statutul profesional și faci tot ce-ți stă în putință pentru a avansa în carieră. Dacă vei face o mutare radicală, încearcă să analizezi foarte bine situația înainte de a lua o decizie.

Capricorn

Apetitul pentru cultură este azi mai pregnant ca niciodată și te invită să citești o carte, să vizionezi un film documentar, o piesă de teatru, să porți discuții filosofice sau, de ce nu, chiar să participi la o expoziție de pictură sau sculptură.

Vărsător

Preocupările legate de spiritualitate și de latura intangibilă a vieții te incită și-ți acaparează tot timpul. S-ar putea să te retragi departe de agitație și să meditezi pe teme filosofice mai mult ca de obicei.

Peşti

Șansele să intri într-un conflict cu partemnerul cresc spre seară și tema este, cel mai probabil, legată de partea financiară. Faci reproșuri, însă așteaptă-te să și primești înapoi nemulțumiri majore legate de caracterul tău.