Horoscopul zilei de 30 mai 2019

Berbec

Azi nu te descurci deloc în conversațiile cu cei din jur și cumva ajungi să te cerți cu toată lumea. Încearcă să faci mici compromisuri dacă vezi că lucrurile nu se îmbunătățesc sau amână pur și simplu discuțiile importante pentru alte zile.

Taur

Te dedici muncii și nu remarci dramele care au loc în jurul tău. Cei din jur sunt pur și simplu uluiți de capacitatea ta de concentrare, de puterea ta de a fi mereu orientată spre succes, indiferent de situație. Laudele vor curge azi.

Gemeni

Azi îți e mai greu ca de obicei să relaționezi cu oamenii din jur pentru că azi nu ai niciun chef. Tot ce ai vrea să faci ar fi să fugi pe o insulă pustie, sau măcar undeva la mare, să te bucuri de un cocktail și să scapi de griji. Încă puțin... vacanța o să vină în scurt timp!

Rac

E timpul să te gândești la viitor. Azi va trebui să iei niște decizii mai puțin plăcute, dar care nu mai pot fi amânate. Partenerul de cuplu se bazează pe tine și s-a săturat de amânări. Familia te susține, dar te presează și ea.

Leu

E posibil sa fie o zi memorabila pentru tine. Chiar daca, propriu-zis, nu se intampla nimic important în cursul zilei de azi, s-ar putea să aibă loc evenimente care vor duce la ceva memorabil. Poate cunoști o persoană căreia nu îi acorzi prea multă atenție deocamdată, dar pe viitor va deveni importantă. Poate afli o informație care te va ajuta să avansezi cumva. Cert este că azi ai o zi importantă.

Fecioară

A venit momentul să aplici ceea ce ai învățat în ultima perioadă. Azi va trebui să le dovedești apropiaților că lecțiile primite au avut efect asupra ta. Dacă vei ignora și situațiile prezente, s-ar putea să te trezești singură, abandonată.

Balanţa

Știi cum se spune - cine râde la urmă, râde mai bine. Azi a venit și momentul tău, în sfârșit! De azi, te poți bucura așa cum îți dorești, după o lungă perioadă în care i-ai lăsat pe alții și în care tu te-ai concentrat pe muncă și pe responsabilități.

Scorpion

Un flirt nevinovat se poate transforma azi într-o aventură periculoasă. Ai grijă cât riști, cum riști și mai ales... gândește-te la consecințe. Dacă îți asumi să te joci cu focul, asumă-ți și potențialele arsuri...

Săgetător

E important azi să returnezi banii pe care i-ai împrumutat sau obiectele de care ai avut nevoie. Trebuie să scapi de datorii, oricare ar fi acestea, pentru că altfel riști să te trezești pe cont propriu, data viitoare când vei avea nevoie de ajutor.

Capricorn

Azi le arăți tuturor de ce ești în stare atunci când îți propui ceva. Nu renunți și lupți cu toate armele pentru a reuși ceea ce ți-ai pus în cap. Unii îți știau această latură, dar pe alții îi vei șoca. Încearcă totuși să te controlezi de la un anumit nivel... nu exagera.

Vărsător

Cine te place, te place oricum, dar asta nu înseamnă că trebuie să te bazezi exclusiv pe asta și că poți lua orice decizii îți dorești, când îți dorești, fără să ții cont de consecințe. Ar putea să apară discuții în cuplu din această cauză, așa că ai grijă...

Peşti

Azi simți nevoia de afecțiune. Simți că vrei să primești și să oferi iubire, dar nu ești în cel mai fericit punct al vieții tale, sentimental vorbind. Încearcă să privești obiectiv lucrurile și vezi cum poți depăși această situație destul de neplăcută.