Horoscopul zilei de 30 mai 2018

Berbec

Munca nu îți surâde nici azi. Ești într-o stare de vacanță continuă, drept urmare nu ai chef de lucru, nu vrei să socializezi cu colegii și refuzi să faci orice. Vrei doar să pleci în vacanță.

Taur

Azi te dedici lucrului cu colegii. Socializarea este punctul tău forte azi, comunici bine și iei decizii bune în echipă, așadar pune accentul pe asta. Renunță la orice compromisuri azi, nu e cazul.

Gemeni

Niște analize de rutină sau poate un control medical îți dă ușoare emoții. Nu ar trebui să-ți faci prea multe griji, pentru că totul e în regulă, dar nici să te culci pe o ureche nu e bine. Urmează sfaturile medicului.

Rac

Azi uiți să faci ceva important, iar asta te stresează toată ziua. Apelează la cineva să te ajute, dacă ai nevoie de ajutor, pentru că nu e nimic rușinos în asta.

Leu

Îndrăznești să faci primul pas într-o direcție pe care acum o explorezi prima oară. Ai toate șansele de reușită, mai ales dacă îți urmezi intuiția. Azi nu prea ai cum să dai greș.

Fecioară

Azi ai șanse mari să te cerți cu partenerul de cuplu, mai ales dacă în trecutul apropiat ați mai avut probleme. Dacă ești în stare să faci asta, acceptă ceea ce spune el, fă un compromis și evită cearta.

Balanţa

Cine râde la urmă, râde mai bine. Știi expresia asta și azi o s-o trăiești pe propria piele. Cine a râs de tine în trecut, azi nu va mai avea niciun motiv, ba chiar tu ai putea să îi râzi în nas, dar n-o vei face din bun simț.

Scorpion

Azi ai toate șansele să primești vești bune, să plângi de fericire și să începi deja să organizezi o petrecere de zile mari, tocmai pentru a sărbători ceea ce ai aflat azi.

Săgetător

Bucură-te de ziua asta pentru că-ți oferă exact ceea ce-ți doreai - distracție, energie pozitivă, socializare și reușite la locul de muncă. Dacă și-ar face și dragostea apariția în viața ta, chiar le-ai avea pe toate!

Capricorn

Ai mare grijă de banii tăi azi, pentru că riști să-i pierzi într-un fel sau altul. Ține bine de portofel, nu face investiții majore, nu da bani cu împrumut și uită-te bine când primești restul la magazin.

Vărsător

Astăzi reușești să îți spui cuvântul într-o adunare, la o ședință sau oricum, în sânul unui grup mai mare de oameni, iar asta te face să te simți extrem de bine. Mai mult, primești și laude.

Peşti

Azi ar trebui să faci pace cu cineva, dar persoana respectivă nici nu vrea să audă de asta. Dacă vrei cu tot dinadinsul să ajungeți la un punct comun, s-ar putea să se enerveze și mai mult pe tine. Mai bine renunți.