Horoscopul zilei de 30 iunie 2018

Berbec

Te straduiesti sa renunti la toate treburile pentru a te relaxa asa cum era cazul, dupa o saptamana grea, dar nu poti sta prea departe de munca, asa ca dupa pranz o sa te intorci la treaba.

Taur

Te dedici familiei azi si anulezi niste planuri pentru a petrece mai mult timp alaturi de cei dragi. E momentul sa uiti de responsabilitati si sa te bucuri de cei din jurul tau.

Gemeni

Sunt sanse mari sa primesti o veste buna azi, asadar o sa iesi sa o sarbatoresti alaturi de persoanele apropiate. Era timpul sa va mai distrati si voi.

Rac

Azi iti pui in minte sa termini un proiect important la care ai lucrat multa vreme si pe care il amanasei pe saptamana viitoare. E mai bine asa, o sa incepi saptamana cu forte proaspete.

Leu

Visezi la o vacanta, iar azi ai putea schita primele planuri pentru o evadare undeva, in afara orasului sau poate chiar a tarii. E vremea distractiei!

Fecioară

E timpul sa uiti de trecut si sa accepti ca oamenii se mai schimba. Azi vei fi surprinsa de atitudinea cuiva, insa intr-un final o sa intelegi ca timpul schimba totul, iar oamenii evolueaza daca asta isi doresc.

Balanţa

Sunt sanse mari ca azi sa ajungi undeva departe de casa, fara sa-ti fi planificat asta. Fie cineva te invita undeva, fie o sa fii nevoita sa mergi. Oricum ar fi, o sa inchei ziua tarziu, cu multa oboseala.

Scorpion

Astazi ai parte de mai multe nemultumiri, legate in special de o persoana masculina din familie. N-o sa va certati, dar nici nu te va bucura prea mult hotararea pe care a luat-o.

Săgetător

Azi te bucuri de reusite in plan sentimental. S-ar putea sa iesi la o intalnire cu o persoana la care visai in secret, dar uite ca abia acum se aliniaza perfect planetele, iar aceasta persoana te invita in oras.

Capricorn

Primesti o suma de bani destul de mare azi si, chiar daca initial nu prea stii ce sa faci cu ea, ideile iti vin in scurt timp. O sa pui la care un plan inedit, care o sa-i surprinda chiar si pe cei dragi tie.

Vărsător

Cineva te lauda azi, iar asta te face sa te simti extraordinar, iti da un sentiment aparte, un sentiment pe care nu l-ai mai experimentat pana acum.

Peşti

Pregateste-te sa primesti vesti legate de o posibila vacanta sau deplasare in strainatate. O sa te entuziasmeze peste masura ceea ce vei afla azi si o sa vrei sa le spui tuturor prietenilor.