Horoscopul zilei de 30 iulie 2019

Berbec

O discuție cu o rudă îți poate strica buna dispoziție și nu este exclus să răbufnești, spunând cuvinte pe care mai târziu să le regreți.

Taur

O serie de nemulțumiri și neplăceri se conturează astăzi la locul de muncă. Te sfătuim să încerci să-ți păstrezi calmul și să fii mai înțelegătoare.

Gemeni

Ai tendința de a cumpăra niște lucruri de care nu ai nevoie sau de a investi bani într-o zonă din care să nu scoți absolut niciun profit.

Rac

Este o zi favorabilă să abordezi noi strategii ed viață, fie că este vorba de strategii profesionale, fie că este vorba de strategii personale, sentimentale.

Leu

Poți pleca astăzi într-o deplasare în interes de serviciu, însă te sfătuim să fii atentă la drum, dar și la fața locului, mai ales dacă este vorba de negocieri sau semnări de contracte, parteneriate.

Fecioară

Nu te simți în apele tale și este posibil ca o serie de simptome ale unor afecțiuni mai vechi să-ți dea târcoale. Te sfătuim să te odihnești mai mult și să mergi la medic dacă situația continuă și zilele următoare.

Balanţa

Nu te grăbi să semnezi un contract, un parteneriat, o ofertă, indiferent cât de mare va fi tentația. S-ar putea să te păcălești!

Scorpion

Este timpul să iei frâiele în mâini la locul de muncă și să te impui cu hotărâre. Nu mai accepta să faci sarcini care nu corespund cu fișa postului decât dacă ești plătită suplimentar. Poate este momentul să te reorientezi profesional, te-ai gândit la asta?

Săgetător

Poți primi o sumă de bani neașteptată sau cineva din familie să te susțină într-o situație financiară, poate fi vorba de a-ți plăti o datorie, o rată de credit.

Capricorn

Tensiunile din cuplu se pot răsfânge și asupra celor din jur cu care interacționezi și ai putea fi criticată și condamnată pentru atitudinea ta.

Vărsător

Evită să faci confesiuni și declarații astăzi. Cei din jur te-ar putea interpreta greșit. Concentrează-te mai bine pe găsirea unor soluții eficiente pentru aieși dintr-un impas, sentimental sau financiar.

Peşti

Tinzi să opui rezistență schimbărilor care apar în viața ta și din această cauză ai putea să fii nemulțumită. Poate ar trebui să-ți schimbi viziunea și să îmbrățișezi noul, evoluția.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!