Horoscopul zilei de 30 iulie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec simt nevoia de a se retrage din viața socială și a petrece momente cu ei înșiși pentru a-și analiza evoluția și a-și da seama ce-și doresc pe viitor. Analiza va fi îndreptată în special către sectorul personal și mai puțin către cel profesional.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor căuta să se detașeze de activitățile care le îngrădesc libertatea de exprimare și care îi obosesc fără a le aduce beneficii. Nativii își pot face planuri și se pot organiza pentru a pleca într-o vacanță.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia de a cunoaște persoane noi, sociabile, care să le aducă în viață acea liniște și siguranță de care au nevoie în relațiile interumane. Se recomandă ca nativii să fie deschiși către propunerile ce vin spre ei.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de un eveniment sau vor fi puși într-o situație menită să le evidențieze calitățile profesionale. Contextul astral îi sfătuiește pe nativi să profite la maxim de această oportunitate.

Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt nemulțumiți de partea financiară, fie de o remunerație care nu este la nivelul așteptărilor, fie de întârzierea unei plăți care le dă planurile peste cap.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt ușor dezamăgiți de atitudinea partenerului de cuplu, fie vizavi de ei, fie vizavi de un plan pe care-l au în comun. Chiar dacă nu se anunță conflicte majore, nativii vor fi triști și debusolați.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță vor intra în conflicte la locul de muncă și dacă în fața șefilor nu se vor putea impune prea mult, cu colegii vor da naștere la adevărate scandaluri. Nativii Balanță care dețin funcții vor avea tendința de a fi radicali și extrem de autoritari cu cei din jur.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion care au trecut printr-un conflict cu partenerul de cuplu se pot împăca astăzi sau, cel puțin, pot pune bazele unei împăcări. Contextul astral favorizează armonia în relații și oferă prilejul unor clipe romantice în doi.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au nevoie de liniște și caută să se împace cu partenerul și să restabilizeze echilibrul în familie sau într-o situație care vizează locuința. Nativii vor fi calmi și vor regreta niște acțiuni din trecutul apropiat.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn primesc o veste îmbucurătoare legată de partea financiară, posibil chiar de un proiect care începoe să se pună în mișcare și în urma căruia nativii își îmbunătățesc situația conturilor.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot primi o sumă de bani mult așteptată sau pot semna un contract care să le aducă beneficii substanțiale în plan financiar. Moment favorabil împăcării cu cei din jur.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești traversează o zi încărcată de emoții ca urmare a unor evenimente plăcute ce le schimbă percepția asupra unor situații cotidiene. Nativii devin mai sensibili, mai sentimentali și mai romantici cu partenerul de cuplu, dar și, în general, cu cei din jur.