Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2020

Berbec

Este o zi destul de solicitantă pentru tine, atât în plan personal, cât și profesional, și s-ar putea să faci față cu greu provocărilor. Acordă mai multă atenție odihnei!

Taur

Nu te simți în apele tale și ai tendința de a readuce trecutul în prezent. Posibil să te întâlnești sau să reiei legătura cu o persoană pentru care nu mai credeai că ai sentimente.

Gemeni

Relațiile cu prietenii sunt încordate și ai tendința de a-ți impune punctul de vedere până la exagerare. Poți rupe unele legături care nu sunt solide cu această atitudine!

Rac

Nu te simți apreciată la adevărata valoare și ai impresia că nu-ți găsești locul, fie în viața personală, fie în carieră. Ia lucrurile cu calm și încearcă să te detașezi de factorii de stres!

Leu

Nu este o zi favorabilă pentru călătorii, mai ales dacă acestea se desfășoară la distanță. Proiectele care au legătură cu străinătatea pot suferi amânări și obstacole.

Fecioară

O sumă de bani poate ajunge la tine astăzi. Este vorba de ceva neașteptat, posibil pe care să o primești în urma unei reglementări sau decizii judecătorești.

Balanţa

În cuplu lucrurile nu sunt deloc roz și tendința este de conflict. Poți fi dezamăgită de partenerul de viață, însă te sfătuim să încerci să-i spui pe un ton calm care sunt nemulțumirile tale.

Scorpion

Situația de la locul de muncă este destul de tensionată și oricât vei încerca să te detașezi nu prea poți. Tinzi să duci tot stresul acasă și de aici pot izbucni și conflictele cu cei dragi. Odihnește-te mai mult și detașează-te!

Săgetător

Persoana iubită s-ar putea să nu simtă la fel ca tine sau să nu-ți arate adevăratele sentimente. Nu face reproșuri și nu acuza, ci mai degrabă încearcă să vezi dacă nu cumva tu ești vinovată pentru atitudinea rece și distantă a sa.

Capricorn

Relația cu membrii familiei sau cu autoritatea din viața ta poate fi destul de tensionate astăzi și nu este exclus să ai parte de impuneri din partea părinților pe care să nu le tolerezi. Încearcă să apelezi la diplomație pentru că atitiudinea autoritară nu-ți va aduce decât mai multe neîmpliniri,

Vărsător

Ai tendința de a te impune în fața celorlalți, mai ales în fața prietenilor, a colegilor de muncă și a persoanei iubite, adică în fața celor cu care interacționezi cel mai des. Comunicarea impulsivă și agresivă nu te va ajuta deloc astăzi!

Peşti

Posibile nereguli financiare, nemulțumiri legate de bani sau de modul în care cineva ți-a administrat finanțele. Posibil ca tu însăți să fi exagerat cu cheltuielile și acum să regreți!