Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2019

Berbec

S-ar putea să ai parte de niște conflicte destul de serioase cu partenerul de viață și te sfătuim să lași ambiția deoparte și să fii mai înțelegătoare. Calmul și zâmbetul întotdeauna au ajutat în astfel de situații.

Taur

Nu ești în apele tale la locul de muncă. Posibil să fie vorba de o stare de oboseală accentuată pe care să nu o mai poți controla și care să își pună amprenta pe capacitatea ta de concentrare. Atenție la calcule, dacă lucrezi în domeniul financiar-contabil! Ai putea face greșeli.

Gemeni

Nu este cel mai bun context astrologic pentru a te impune în fața colegilor sau a refuza responsabilitățile impuse de superiori. Te sfătuim să eviți discuțiile în contradictoriu la locul de muncă. Urmările pot fi neplăcute.

Rac

Datorită calmului de care dai dovadă, dar și capacităților de comunicare și negociere, care vor fi la standarde înalte astăzi, ai putea obține niște beneficii financiare sau niște avantaje în plan profesional la care nu te așteptai.

Leu

Te preocupă creșterea veniturilor și nu este exclus să-ți îmbunătățești situația financiară cu ajutorul unor prieteni sau foști colegi care-ți pot propune niște oferte de colaborare tentante. Analizează-le în detaliu!

Fecioară

Nu este o zi bună pentru afaceri și te sfătuim să nu faci investiții și tranzacții financiare importante. De asemenea, la locul de muncă este posibil să nu-ți iasă planurile așa cum ți-ai dorit și unele proiecte să fie anulate, amânate sau să ți se reîntoarcă pentru a le îmbunătăți.

Balanţa

Îți petreci mare parte din zi preocupându-te de activități administrative și gospodărești care au legătură cu locuința. Seara se conturează momente frumoase, romantice alături de persoana iubită.

Scorpion

Azi nu ai chef să te implici în activități care să te epuizeze fizic și nici care să te solicite din punct de vedere psihic. Vei prefera relaxarea, detașarea de tot ceea ce te înconjoară, chiar dacă este vorba de probleme personale sau profesionale. Poate este timpul să-ți iei concediu.

Săgetător

Cu greu vei reuși să te concentrezi pe sarcinile de muncă și nu este exclus să delegi colegi care să se ocupe de responsabilitățile tale. Atenție mare în cazul nativilor care au funcție de conducere și care pot fi trași la răspundere pentru atitudinea dezinteresată și superficialitatea de care dau dovadă la job.

Capricorn

Te implici în mai multe proiecte în același timp și ai mari șanse să nu finalizezi niciunul. Dai dovadă de o stare de spirit bună, ești determinată și foarte sigură pe capacitățile tale, însă tinzi să te suprasoliciți.

Vărsător

Comunicarea cu persoana iubită va cunoaște o traiectorie ascendentă astăzi și ai ocazia să te apropii mai mult de aceasta. Încearcă pe cât posibil să alungi monotonia și să lămurești neînțelegerile din cuplu.

Peşti

Ascultă mai mult sfaturile celor dragi. Cu siguranță, aceștia nu-ți vor răul. Ai tendința de a te încăpățâna și a declara că tu le știi pe toate și nu poți avea parte decât de dezavantaje dacă-ți menții acest punct de vedere. Moment bun pentru schimbarea perspectivei de viitor.