Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2018

Berbec

Se anunță o zi plină de reușite, în care dai dovadă de o energie ieșită din comun. Este momentul să finalizezi sarcinile primite cu ceva timp în urmă și să răspunzi pozitiv unei invitații la o cină romantică.

Taur

Neînțelegerile din relația de cuplu îți cam dau bătăi de cap și-ți consumă energia mai mult decât te-ai aștepta. Poate este momentul să iei o pauză și să-ți reanalizezi sentimentele.

Gemeni

O discuție mai aprinsă se poate încinge în familie și ar fi bine să aplanezi conflictul încă de la început. Se pot produce rupturi în relațiile cu cei dragi.

Rac

Este o zi bună pentru a-ți remonta forțele și a-ți îmbunătăți veniturile, cu precădere veniturile provenite din activități extra. Încearcă, cel puțin, să pui bazele unor proiecte noi.

Leu

Te simți stăpână pe situație și nu lași pe nimeni să-ți strice entuziasmul. S-ar putea, însă, să te alegi cu critici din partea unora mai invidioși, însă nu are rost să le dai ascultare.

Fecioară

Secretele se numesc secrete tocmai pentru că trebuie ținute ascunse. Nu face greșeala de a le dezvălui colegilor de muncă sau celor care nu-ți sunt cu adevărat prieteni.

Balanţa

Vei purta niște discuții importante cu un șef sau cu un coleg care are o mare influență asupra ta. Analizează atent propunerile sau observațiile primite și încearcă să nu intri în conflict.

Scorpion

Dacă ai de finalizat un proiect important sau de susținut un examen, nu-l lăsa pe măine, căci astăzi vei avea spor și rezultatele nu vor întârzia să apară.

Săgetător

Intri în posesia unor bani pe care îi așteptai de ceva vreme și acest lucru îți oferă o stare de liniște, dar și o energie productivă pe care ar fi ideal să o folosești pentru a rezolva niște chestiuni administrative importante.

Capricorn

Este o zi benefică din punct de vedere financiar, fie primești niște bani, fie ți se aprobă un buget mult așteptat și te pui în mișcare.

Vărsător

Ai o zi aglomerată la locul de muncă și nimic nu te poate ajuta să te relaxezi. Încearcă să nu te suprasoliciți și să nu exagerezi cu alimentația.

Peşti

Încearcă să-ți pui ordine în idei și în agendă și reorganizează-ți prioritățile. Modul haotic de lucru de până acum s-ar putea să te obosească și la final să te îmbolnăvească.