Horoscopul zilei de 30 decembrie 2018

Berbec

Te dedici unui lucru întreaga zi și nu te oprești din munca ta până nu termini. Ești un exemplu de perseverență pentru cei din jurul tău.

Taur

Șansele ca azi să-ți întâlnești o fostă iubire sunt mari. Va trebui să ai grijă însă la cum reacționezi, pentru că tensiunea dintre voi e la maxim.

Gemeni

Aprinzi interesul cuiva cu o conversație și s-ar putea ca până spre amiază să legați deja o prietenie bine sudată. E ceva interesant în relația pe care o legi azi.

Rac

Ai parte de o zi cu multe lucruri de făcut, dar măcar te simți în stare să le faci. Ai traversat niște zile mai grele în perioada asta, dar de azi îți regăsești din nou forțele.

Leu

Ai nevoie de disciplină și de un program strict pentru a termina tot ce ți-ai propus azi. Noroc că ești o persoană foarte muncitoare și știi exact ce ai de făcut.

Fecioară

Te concentrezi la maxim pe un proiect și reușești să-l termini până seara. Îți dai seama că ai avea multe de câștigat dacă ai avea abordarea asta mai des în viață.

Balanţa

E o perioadă bună pentru reamenajat casa, făcut curățenie și organizat diverse lucruri. Ai parte de o zi foarte productivă azi, ești extrem de mândră de tine și chiar meriți să fii.

Scorpion

Azi ai nevoie de liniște pentru a te concentra pe ceea ce ai de făcut. Din fericire, o să termini totul la timp, însă ai putea încheia ziua mult mai devreme ca de obicei, din cauza oboselii.

Săgetător

Uiți de responsabilități azi și te distrezi așa cum îți place. Ai grijă cum cheltuiești banii, pentru că ai predispoziție la cheltuieli mari, impulsive.

Capricorn

Azi te concentrezi pe familie și pe ceea ce ai de făcut acasă. O să fie o zi liniștită, însă spre seară ai putea pleca la o petrecere. Cine știe cum apare distracția în calea ta?!...

Vărsător

Ai o zi liniștită, plină de romantism și momente frumoase în cuplu. Ai putea avea parte și de o surpriză până la finalul zilei, mai ales dacă azi aniversezi ceva cu partenerul tău.

Peşti

E vremea relaxării și cam asta vei face tu azi, de dimineața și până seara. Primești vești interesante după-amiază, vești ce au legătură cu petrecerea de revelion.