Horoscopul zilei de 30 decembrie 2017

Berbec

Petreci penultima zi din an punând la punct ultimele detalii pentru finalul lui 2017. Alergi de colo colo, faci ultimele cumpărături și speri să reușești să te vezi cu o persoană, care ar putea pleca din țară în curând. Până seara o să tot faci treabă.

Taur

Penultima zi din an te prinde pe drumuri, foarte posibil spre destinația de Revelion. Chiar dacă ar trebui să fii relaxată, pentru că urmează o nouă minivacanță, tu îți faci tot felul de griji legate de următoarele zile, unele de înțeles, altele... mai puțin.

Gemeni

Ziua de azi s-ar putea să te găsească foarte agitată. Ai niște emoții mari legate de o plecare sau de întâlnirea cu cineva. Nu-ți mai face atâtea griji, se vor rezolva toate. Sau dacă nu se vor rezolva, oricum nu vei obține nimic fiind stresată.

Rac

Penultima zi din an te prinde făcând curat în casă și/sau gătind. Ca un adevărat rac, dedicat familiei și căminului, pregătești casa pentru intrarea în noul an și te asiguri că totul e pus la punct din toate privințele. O să muncești mult, dar vei avea și satisfacții.

Leu

Te pregătești de intrarea în noul an, iar ultimele lucruri pe care le ai de pus la punct te agită și te enervează la culme. Încerci să faci față tuturor provocărilor, dar cei din jur îți accentuează această stare de neliniște. Încearcă să te relaxezi puțin.

Fecioară

Penultima zi din an îți dă emoții, pentru că ai putea avea o mică problemă de sănătate chiar înainte de Revelion. Nu trebuie să intri în panică pentru că nu e nimic grav. Orice ar fi se poate rezolva azi, cu sfatul medicului de familie sau al unui farmacist.

Balanţa

Încerci să rezolvi azi toate lucrurile rămase restante zilele acestea, pentru că vrei să intri în noul an fără responsabilități vechi, fără datorii. O să ai o zi destul de obositoare, dar vei reuși să termini tot, exact așa cum ți-ai propus.

Scorpion

Penultima zi din an îți aduce o reușită la care nici nu mai visai și, foarte posibil, și o sumă de bani destul de importantă. Banii vin la țanc, pentru că e destul de probabil să pleci undeva spre seară, undeva unde vei petrece noaptea dintre ani, și chiar aveai nevoie de acești bani.

Săgetător

Penultima zi din an înseamnă pentru tine multă agitație, dar și multe zâmbete, la ceas de seară. Fie că te vezi cu familia, fie că te vezi cu un grup extins de prieteni, lucrurile s-au așezat frumos pentru tine și te bucuri de această întâlnire memorabilă, care îți bucură sufletul.

Capricorn

Bucură-te de o zi în care familia și casa sunt puse pe primul plan. Pui la cale ultimele pregătiri pentru Revelion, dai ultimele telefoane, faci planuri pentru zilele libere de săptămâna viitoare și începi să intri în atmosfera unei noi minivacanțe.

Vărsător

Pentru că ai muncit mult în zilele în care alții au stat acasă și s-au bucurat de sărbători, acum a venit rândul tău să tragi aer în piept și să te relaxezi. Nu mai ai nimic de făcut azi, așa că a venit momentul să te răsfeți oricum îți face plăcere. O plimbare îți e recomandată.

Peşti

Penultima zi din an îți dă bătăi de cap. S-ar putea să stai mult la o coadă la magazin, să te cerți cu cineva, să rămâi blocatăîn trafic sau să ai o mică problemă casnică. Trage aer în piept și calmează-te. O să rezolvi totul dacă nu te vei mai stresa atât de mult.