Horoscopul zilei de 30 august 2019

Berbec

Poți lua o decizie radicală astăzi cu privire la locul de muncă. Nu este exclus să faci o schimbare profesională. Dacă ești în ipostaza de a-ți căuta job, așteaptă-te să primești vestea că te angajezi.

Taur

Ai șansa de a începe o nouă poveste de dragoste, iar astăzi poți cunoaște o persoana care să-ți trezească interesul în acest sens. Dacă ești într-o relație, o discuție poate aduce noi începuturi.

Gemeni

Fie te muți în casă nouă, fie reușești să obții o aprobare a unui credit de locuință, fie renovezi casa, cert este că ai parte de un început promițător în legătură cu locuința sau cu membrii familiei.

Rac

Este o zi favorabilă pentru a-ți atinge niște țeluri care vizează felul în care comunici cu ceilalți. Pe de altă parte, poți începe un curs de dezvoltare, te poți înscrie la un curs.

Leu

Fii foarte atentă la un dialog, negociere sau la o ofertă pe care o primești. Ai șanse mari să aduci o îmbunătățire veniturilor obținute din muncă proprie.

Fecioară

Energia de care dai dovadă astăzi și încrederea în tine pe care o manifești fără restricții te pot ajuta să faci o schimbare majoră în viață. Este momentul unui nou început pentru tine, personal sau profesional.

Balanţa

A venit vremea să vindeci ceva din trecut, să lași în spate o fostă iubire sau o dezamăgire sau o situație care nu te mai reprezintă. Pentru unii nativi, noi începuturi profesionale se pot contura.

Scorpion

Poți începe o relație de iubire cu o persoană din anturaj. În unele cazuri poate fi vorba doar de beneficii obținute prin intermediul prietenilor sau legarea de noi relații de prietenie.

Săgetător

Ai o șansă mare, unică, să te faci remarcată în sectorul profesional și să primești onoruri, laude și, de ce nu, o avansare în funcție.

Capricorn

Poți planifica sau chiar pleca într-o vacanță memorabilă care să-ți schimbe, să-ți reactualizeze niște principii de viață. Moment bun pentru a te înscrie la un curs, seminar, pentru a studia un domeniu nou.

Vărsător

Poți primi răspunsuri favorabile cu privire la o situație financiară care te-a ținut în suspans până acum. Pe de altă parte, cineva îți poate returna o sumă de bani sau îți face o ofertă care vine la pachet cu venituri substanțiale.

Peşti

Este momentul unui nou început în relația de cuplu. Dacă ești singură, atunci ai ocazia să întâlnești partenerul mult visat. În plan profesional poți primi o ofertă de colaborare foarte avantajoasă.