Horoscopul zilei de 30 august 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au senzația că nimic din ceea ec fac nu este bine și nimeni nu-i apreciază, motiv pentru care tind să se retragă și să stea singuri cu gândurile lor.

Taur

Cei născuți în zodia Taur ar putea cunoaște astăzi o persoană importantă care să se dovedească pe viitor a fi de un real ajutor în domeniul profesional, poate chiar să-i susțină într-o avansare.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se pot confrunta cu unele blocaje în legătură cu demararea unui proiect sau cu obținerea unei aprobări. Se anunță drumuri scurte și neașteptate la rude.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de o zi mai puțin favorabilă, cu stări de indispoziție, nervi și agitație. Nativii nu se vor concentra pe sarcinile de la locul de muncă și pot fi tentați să intre în contradicții cu cei din jur.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de certuri și neînțelegeri cu persoana iubită și nativii ăși vor vărsa tot veninul fără să le pese de consecințe.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară nu sunt chiar în cea mai bună formă fizică și psihică astăzi. Este posibil ca o situație stresantă petrecută la începutul zilei să le dea peste cap toate planurile și să le anihileze tot cheful de muncă.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță au șansa de a primi o sumă de bani de la un membru al familiei și ar fi indicat să nu o cheltuie pe lucruri inutile, ci să o folosească pentru a returna o datorie sau a plăti o factură, rată la casă.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot intra în conflicte cu cei din jur fără să aibă motive reale. Starea emoțională a nativilor poate oscila pe parcursul zilei și aceștia pot deveni irascibili.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător ar putea fi surprinși ed o decizie a superiorilor sau o negociere pe care au dus-o cu îndârjire se va dovedi fără rezultat.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt tentați să se dedice activităților relaxante, care să-i ajute să se detensioneze, deoarece simt că nu mai pot face față unui aspect din viața lor, cel mai probabil legat de partea profesională.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt visători și gândul le zboară la cu totul și cu totul alte aspecte decât cele de la locul de muncă. Nativii sunt sfătuiți să acorde mai multă importanță cerințelor superiorilor.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești au ocazia să se întâlnească întâmplător cu o persoană dragă și momentul să nu poată fi nici ignorat și nici uitat prea curând. Contextul astral poate favoriza amintirile și părerile de rău.