Horoscopul zilei de 30 aprilie 2020

Berbec

Simți nevoia de a avea pe cineva alături, un partener care să te înțeleagă și cu care să te simți în siguranță. Este o zi care poate aduce multe momente frumoase celor care se află într-un cuplu.

Taur

Este o zi în care orice ai face cu greu reușești să urmezi un program prestabilit și acest aspect poate avea urmări negative atât în sectorul profesional, cât și în activitățile ce țin de traiul curent.

Gemeni

Încearcă să nu-ți acorzi cu prea multă ușurință încrederea și nici să faci dezvăluiri prea intime altora pentru ca s-ar putea să fii dezamăgită de ceea ce primești înapoi.

Rac

Nu lăsa orgoliul să-și pună amprenta asupra ta pentru că poți lua niște decizii greșite din acaestă cauza. Cel mai bine ar fi să apelezi la toleranță și compasiune.

Leu

Lupți cu îndârjire pentru a obține ce este al tău, indiferent că este vorba de un drept moral, civic, profesional sau un drept financiar. Nu ceda prea ușor!

Fecioară

La locul de muncă pot apărea niște schimbări care să te pună în dificultate și să te nemulțumească. Încearcă să ai mai multă grijă la sănătate!

Balanţa

Simți nevoia să te destăinui cuiva drag, apropiat, poate unui prieten, însă ar trebui ca anumite aspecte să le ții doar pentru tine. Încrederea nu se oferă așa ușor cum ești tentată să o faci astăzi!

Scorpion

Problemele care apar pe neașteptate la locul de muncă te pot pune în dificultate și te pot face să te răzgândești într-o anumită privință. Șocurile emoționale pot fi mari și greu de gestionat.

Săgetător

Mentalitățile, principiile pe care ți le-ai creat s-ar putea să fie contra ta astăzi, contra unui obiectiv profesional. Este momentul să lași unele prejudecăți în spate.

Capricorn

Ai mai multă atenție la actele și documentele cu care lucrezi astăzi pentru că pot interveni erori sau cineva poate încerca să te păcălească.

Vărsător

Este o zi bună să negiciezi și să mizezi pe intuiție, pe vocea interioară. Atenție, în schimb, la discuțiile care pot să apară în cuplu și care pot da naștere unor conflicte.

Peşti

Starea de sănătate poate fi delicată astăzi și asta pentru că ai tendința de a te suprasolicita la locul de muncă, de a te stresa din orice problemă sau de a pierde timpul și a nu te odihni corespunzător.