Horoscopul zilei de 30 aprilie 2019

Berbec

Te-ai putea enerva azi și ți-ai putea afecta singură imaginea, într-un moment de nervi. Încearcă să-ți menții calmul orice s-ar întâmpla și nu lăsa nervii să pună stăpânire pe tine.

Taur

Ai șanse mari de a primi vești bune, vești despre sănătate - a ta sau a cuiva drag - vești care îți vor da motivul perfect de petrecere. Îți dai seama că lucrurile cu adevărat importante din viață nu sunt cele pe care le credeai tu.

Gemeni

Secretele și bârfele te enervează la culme, iar azi le-ai putea spune asta fără ocolișuri și unor oameni care se pare că trăiesc zilnic pe baza acestor lucruri. Te vor judeca, dar nu-ți pasă pentru că ți s-a umplut paharul răbdării.

Rac

Sinceritatea e o calitate pe care cei din jur o admiră foarte mult la tine, însă azi ai putea supăra una sau mai multe persoane din cauza sincerității tale. Din fericire, pe tine nu te afectează supărarea lor, tu nu faci altceva decât să spui ce gândești.

Leu

Ești pe punctul de a face un pas important în cariera ta. Te-ai putea hotărî să-ți deschizi o afacere sau să accepți o colaborare dintr-un alt domeniu față de cel actual. Cei din jur admiră asta la tine și laudele nu se mai opresc.

Fecioară

Ai parte de o zi plină, dar ție îți plac zilele de genul acesta pentru că ai ocazia de a-ți pune în practică calitățile de strategist. Îi uimești pe cei apropiați cu calmul și cu determinarea ta. Nimeni și nimic nu te poate opri.

Balanţa

Te-ai putea simți nepotrivit în relația de cuplu. Mai exact, ți-ai putea da seama de anumite lucruri pe care refuzai să le conștientizezi la partenerul de cuplu până acum. Nu va fi plăcut, dar mai bine că ți-ai dat seama mai târziu, decât niciodată.

Scorpion

Sunt șanse mari să faci un drum azi, undeva în afara orașului, deci destul de lung, pentru a aduce puțină bucurie pe chipurile unor persoane mai puțin fericite. Gestul tău este unul de lăudat!

Săgetător

Ai parte de zâmbete, de socializare, de afecțiune și de conversații intime, care îți restabilesc echilibrul emoțional și te umplu de energie. Ai o zi minunată, pe care ți-ai dori să o retrăiești la infinit.

Capricorn

Astăzi s-ar putea să pleci la drum sau să-ți faci planuri de plecare. Lucrurile se vor dovedi a fi mai complicate decât par însă, iar seara te-ar putea prinde de-a dreptul epuizată.

Vărsător

Te bucuri de socializare și... flirt. Da, se pare că în calea ta va ieși azi o persoană foarte interesantă, care îți va captiva atenție și gândurile. Încearcă să nu-ți pierzi controlul sub imperiul emoțiilor.

Peşti

Astăzi uiți de tot și de toate și îți dedici ziua activităților care te fac să te simți bine. Chiar dacă vei munci, te vei concentra asupra lucrurilor care îți vor aduce satisfacții pe termen lung, iar asta e suficient de mulțumitor pentru tine.