Horoscopul zilei de 30 aprilie 2018

Berbec

Astăzi ai planuri mari, dar cineva ți le dă pe toate peste cap. Trebuie să accepți că nu prea mai ai cum să schimbi situația și să-ți vezi în continuare de treabă. Dacă chiar nu mai ai chef de nimic, găsește-ți o activitate relaxantă și bucură-te de ea.

Taur

Sunt șanse mari ca azi să pleci la drum pentru o scurtă vacanță. Dacă ai muncit în week-end, și ai tras cu ochiul la alții care s-au distrat, acum e șansa ta să faci și tu același lucru.

Gemeni

Încerci să te împaci cu cineva, dar persoana respectivă nu mai vrea să audă de tine. Poate că ar fi cazul să renunți, cel puțin momentan, la planul de împăcare. Uită de asta și mergi mai departe.

Rac

Sunt șanse mari să pierzi ceva azi sau să ți se înapoieze ceva ce pierdusei. Ai grijă de lucrurile tale și încearcă să fii mai responsabilă, nu e prima oară când nu ești deloc atentă.

Leu

Poate că ești cu picioarele pe pământ, dar mintea ta nu e aici. Ești cu capul în nori, fie te-ai îndrăgostit, fie visezi la o vacanță, fie vrei să faci ceva ce n-ai mai făcut de mult timp și încă analizezi situația... cert e că azi ești o visătoare.

Fecioară

Te bucuri de surprizele pe care viața ți le scoate în cale azi. E una din acele zile în care astrele parcă se aliniază perfect și totul iese exact așa cum vrei tu. Felicitări!

Balanţa

Credeai că ai rezolvat problema pe care ai avut-o săptămâna trecută, o problemă birocratică, dar iată că aceasta se întoarce în viața ta. O să-ți mai dea niște bătăi de cap azi, fix cât să-ți strice ziua.

Scorpion

Te cerți cu cineva dintr-o prostie și pentru că știi și tu asta, o să încerci să remediezi situația cât mai curând posibil. Cu toate acestea, persoana celaltă s-ar putea să nu fie dispusă să cadă la pace la fel de repede ca tine.

Săgetător

Încerci să calmezi spiritele într-un conflict spontan, dar s-ar putea ca tu să ajungi în mijlocul conflictului. Ești prinsă într-o situație destul de complexă și nu prea știi ce să faci. Apelează la o persoană dispusă să te ajute.

Capricorn

Când credeai că apele s-au liniștit în relația de cuplu, afli că partenerul tău nu e deloc de aceeași părere. S-ar putea să-și dorească chiar despărțirea, iar asta de neliniștește.

Vărsător

Ai șanse mari azi să cunoști o persoană interesantă, care să te ajute pe viitor, la locul de muncă. E o persoană influentă, cu care te împrietenești pe loc, pentru că vă leagă mai multe lucruri decât au alții impresia.

Peşti

S-ar putea să primești o ofertă de muncă, dar nu foarte bine plătită. E ceva ce ți-ai dorit dintotdeauna, e un vis mai vechi de-al tău, dar te vei chinui să alegi între satisfacția personală și cea materială, pentru că nu ești într-un moment în care să nu te gândești la bani.