Horoscopul zilei de 3 septembrie 2019

Berbec

Ai grijă la modul în care îți gestionezi finanțele, unde-ți pui portofelul și ce plăți faci. Azi ai putea pierde o sumă de bani.

Taur

Cineva poate încerca să te păcălească prin vorbe frumoase. Poate încerca să obțină de la tine niște avantaje materiale, prin urmare te sfătuim să nu ai încredere în tot ce ți se spune.

Gemeni

Funcția, statutul profesional pot fi amenințate astăzi de un dialog tensionat cu superiorii. Posibil să fii criticată pentru niște proiecte care nu au rezultate favorabile sau pentru niște sarcini pe care nu le-ai îndeplinit în mod corespunzător.

Rac

Poți resimți acut o stare de oboseală și vei fi antisocială, mohorâtă și fără chef de implicare în activitățile curente. Către seară se va mai ameliora situația.

Leu

Te poți gândi intens la o persoană din trecut sau, dacă ești la începutul unei relații, atunci poți avea parte de confuzii legate de situația în sine. Nu lua decizii azi!

Fecioară

Ai tendința să te răzvrătești împotriva tuturor astăzi și vei intra în conflicte care ți-ar putea aduce neplăceri majore. Te sfătuim să eviți tensiunile pe cât posibil.

Balanţa

Dacă nu ești atentă poți pierde o sumă de bani astăzi. Te sfătuim să fii prudentă în negocieri pentru că riscul de a fi înșelată există.

Scorpion

Ai parte de o zi plină de energie în care calitățile native vor fi mult evidențiate și vor contribui la ducerea la bun sfârșit a unui proiect, plan.

Săgetător

Nu te simți chiar în largful tău astăzi și nu este exclus ca niște probleme de sănătate mai vechi să-și facă apariția acum, mai ales pe un fond de stres și oboseală.

Capricorn

Relația cu prietenii ar putea avea de suferit dacă nu încerci să te implici mai mult. Dai senzația de nepăsare și acest aspect poate deranja peste măsură.

Vărsător

Nu este o zi favorabilă pentru dialoguri cu asociații și colaboratorii. S-ar putea să ai parte de unele dezamăgiri și te sfătuim să fii foarte diplomată în abordare.

Peşti

Devii foarte emotivă și sentimentală astăzi și nu este exclus să trăiești sentimente contradictorii, de la agonie la extaz, de la amărăciune la bucurie.