Horoscopul zilei de 3 septembrie 2018

Berbec

Pregătește-te pentru o întâlnire surpriză. Poate fi o persoană din trecutul tău amoros sau un prieten cu care ai rupt legătura acum mai mulți ani. Da, o să fie ciudat, dar o să treceți repede peste asta, ai să vezi.

Taur

Primești vești în sectorul financiar. Fie ți se aprobă un credit, fie ești anunțată că trebuie să returnezi mai repede niște bani. Bugetul tău ar putea avea de câștigat dacă ai de făcut investiții. Altfel, s-ar putea ca tu să dai banii.

Gemeni

Cunoști o persoană care te face să te simți așa cum nu te-ai mai simțit fie de mult timp, fie niciodată. O să uiți de toți și de toate, o să se oprească timpul în loc când te vei uita în ochii acestui om. Emoțiile sunt extraordinare.

Rac

În jurul tău o persoană s-ar putea să încerce să se apropie mai mult de tine, dar tu ai construit un adevărat scut de protecție, care nu-ți dă voie să privești în zare prea mult. Micile gesturi ar trebui să-ți dea de gândit.

Leu

Afecțiunea e ceva care te hrănește. Alături de atenție, ai nevoie de ele ca de aer. Când rămâi fără ele, viața ta pare că nu mai are sens. O să trăiești o mică dramă azi, dar ca un leu adevărat îți vei reveni repede.

Fecioară

Suferi din dragoste, ceea ce nu e ceva nou pentru tine, însă de data asta chiar îți pasă de această relație. Veștile sunt bune însă - ai toate șansele ca până la finalul zilei să reveniți în relații mai bune.

Balanţa

Primești vești în sectorul amoros și s-ar putea să nu fie pe atât de bune precum ai fi crezut tu. S-ar putea ca partenerul să plece o perioadă undeva departe de tine, iar asta îți rupe sufletul în două pur și simplu.

Scorpion

Șansele de a câștiga azi niște bani sunt foarte mari, mai ales dacă punem la socoteală faptul că ai muncit mult în ultimele zile, poate chiar și în week-end. O să le faci cinste tuturor!

Săgetător

Ai o zi minunată azi, marcată de o legătură de prietenie neașteptată, o prietenie care se leagă natural, firesc și care, chiar dacă tu nu ai de unde să știi acum, va dura ani de zile!

Capricorn

Ești într-o formă bună, dar urăști ce se întâmplă în jurul tău. Vrei să fugi, să te ascunzi, să te dedici pasiunilor tale - pur și simplu nu mai ai energie de consumat pe oameni răi, oameni invidioși, oameni puși pe scandal.

Vărsător

Ai o zi perfectă, marcată de o întâmplare ciudată. O să te gândești până când te va lua somnul la momentul ăsta, dar e degeaba, nu vei descifra tot misterul. Pur și simplu unele lucruri trebuie să ni se întâmple pentru ca noi să învățăm o lecție din ele.

Peşti

Ai parte de o zi extraordinară, mai ales pentru că primești o sumă mare de bani, care te bucură și te duce cu gândul la o nouă vacanță. Rezistă impulsului de moment de a lua bilete de avion, poate totuși ai altceva de făcut cu acei bani.