Horoscopul zilei de 3 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 3 septembrie 2017 - Berbec

Este o zi în care te concentrezi pe realizarea unui ideal, având ocazia să te implici mai mult în cadrul unui grup, o organizație, chiar să-ți impui punctul de vedere. Este recomandat să găsești un echilibru între ceea ce vrei, de fapt, și ceea ce sunt dispuși ceilalți să-ți ofere. Se pare că ceea ce dorești să inițiezi acum nu prea are sorți de izbândă, dacă nu îi mobilizezi și pe ceilalți.

Taur

Horoscopul zilei de 3 septembrie 2017 - Taur

Ești foarte decis să dai curs schimbării, în plan profesional. Beneficiezi de suficientă energie și curaj pentru a te implica pe o nouă cale, în carieră. Atenție la posibilele probleme care se pot ivi în relația cu persoane aflate în străinătate.

Gemeni

Horoscopul zilei de 3 septembrie 2017 - Gemeni

Este o zi în care te simți atras mai mult de cunoaștere, de explorarea și lărgirea propriilor orizonturi, de dorința de a străbate dincolo de propriul mediu. Sunt favorizate acum călătoriile peste hotare unde poți să descoperi un viitor ghid, poți întâlni profesorul care te va ghida pe o nouă cale a cunoașterii de sine astfel încât să te simți împăcat cu tine și să te poți redescoperi.

Rac

Horoscopul zilei de 3 septembrie 2017 - Rac

Ești mult mai intuitiv în această zi așa că este recomandat să-ți asculți sufletul și să acționezi în consecință, mai ales dacă este vorba despre planul financiar. Pui acum multă pasiune în munca pe care o desfășori zi de zi, având ocazia să primești beneficii, o primă, o mărire de salariu, în perioada analizată. Atenție la problemele care pot să apară ca urmare a unei asocieri, o colaborare.

Leu

Horoscopul zilei de 3 septembrie 2017 - Leu

Este o perioadă interesantă, în care te vei concentra mai mult pe relația de cuplu sau pe inițierea unui parteneriat; este un moment foarte potrivit pentru demararea unei (noi) afaceri. La locul de muncă lucrurile nu se desfășoară așa cum ți-ai fi dorit ba din contră, ai acum ocazia să constați că mai sunt încă foarte multe de reparat, de corectat, de pus la punct în relația cu colegii de muncă.

Fecioară

Horoscopul zilei de 3 septembrie 2017 - Fecioara

Comunicarea joacă un rol important în relația cu persoana iubită, în această perioadă. Sunt multe disensiuni din trecut, în relația de amor, care au acum șansa de a fi reparate. Așteaptă-te însă și la surprize mai puțin plăcute! În perioada analizată aici ai ocazia să schimbi direcția, să cauți un nou loc de muncă sau să primești o ofertă care să-ți convină, din mai multe puncte de vedere.

Balanţa

Horoscopul zilei de 3 septembrie 2017 - Balanța

Se discută în această perioadă foarte mult despre casă, familie, proprietate, reparații care sunt foarte necesare, bani care trebuie cheltuiți cu folos pentru o eventuală renovare a locuinței. Sunt favorizate, în perioada analizată aici, studiile și relația cu colegii de muncă. Este o zi bună, din punct de vedere financiar așa că bucură-te din plin de roadele muncii tale.

Scorpion

Horoscopul zilei de 3 septembrie 2017 - Scorpion

Este o zi în care beneficiezi de armonie interioară pe care o pui în valoare prin intermediul comunicării. Asculți cu interes ceea ce au de spus cei din jurul tău, te informezi, acumulezi noi cunoștințe, participi la cursuri de dezvoltare personală. Știi cum să jonglezi mai eficient cu ideile, cuvintele devenind „motor” pentru cei din jur, mai ales pentru cei din propria familie, veneind aici cu tot felul de sugestii, care de care mai interesante.

Săgetător

Horoscopul zilei de 3 septembrie 2017 - Săgetător

Ai ocazia să te redescoperi prin intermediul celorlalți, prin implicarea în noi activități, călătorii, studii care te vor ajuta să vezi viața și oamenii dintr-o cu totul altă perspectivă. Treci acum printr-o perioadă de schimbări profunde, în ceea ce privește cariera și planul financiar. Ești foarte hotărât să investești în ceva concret, palpabil și de durată. Comunici mai mult cu persoane avizate și care te pot ajuta să vezi o direcție clară, pe care să poți porni.

Capricorn

Horoscopul zilei de 3 septembrie 2017 - Capricorn

Ești tot mai preocupat de studiu, de asimilarea de cunoștințe, în timpul cel mai scurt. Putem vorbi despre o transformare în plan spiritual, preferând să ai aproape de tine persoane ale căror idealuri să corespundă cu ale tale. Ai acum ocazia să te implici într-un nou domeniu, un alt mediu de lucru, alt grup de prieteni unde îți poți valorifica ideile originale, principiile tale morale dar și capacitățile organizatorice de care dispui.

Vărsător

Horoscopul zilei de 3 septembrie 2017 - Vărsător

Atenția ta este îndreptată acum înspre carieră, investind cu folos multă energie pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Ești concentrat pe detalii, pe concretizarea unor proiecte la care lucrezi de ceva timp. Este o perioadă în care ai șansa de a renaște, de a da tonul unui nou început, în plan profesional dar și relațional, totul depinde de cât anume ești dispus să lași trecutul să dispară pentru a face loc stării de optimism și de încredere în tine.

Peşti

Horoscopul zilei de 3 septembrie 2017 - Pești

Este o perioadă interesantă, în care ai ocazia să te redescoperi, să-ți clarifici multe aspecte din viața personală și să dai o nouă direcție propriei existențe. Poate avea loc acum un declic, o revelație, un salt la nivel energetic astfel că nu trebuie să te mire dacă primești tot felul de mesaje interesante, mai ales prin intermediul viselor.