Horoscopul zilei de 3 octombrie 2019

Berbec

Azi s-ar putea să ai parte de niște dialoguri tensionate pe teme financiare. Posibil să fie vorba de o datorie care întârzie să-ți fie returnată sau un credit să nu-ți fie respins.

Taur

Se întrevăd tensiuni majore în cuplu. Nu reușești să ajungi pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită și acest aspect te poate dezechilibra.

Gemeni

Te sfătuim să dai dovadă de multă diplomație la locul de muncă deoarece astăzi există riscul să intri în conflicte cu colegii și superiorii.

Rac

Relația cu persoana iubită poate fi destul de tensionată astăzi. Poți fi suspicioasă cu privire la atitudinea și acțiunile partenerului, deși nu ai nicio dovadă pentru ceea ce simți.

Leu

Se întrevăd conflicte serioase cu membrii familiei, în special cu părinții sau cu rudele mai în vârstă. Motivul poate avea la bază principii de viață diferite sau un partaj, o moștenire asupra căreia nu reușiți să cădeți de acord.

Fecioară

Dacă vei pleca la drum astăzi, asigură-te că ai toate actele și documentele necesare deplasării. Pe de altă parte, se întrevăd dificultăți de relaționare cu cei din jur.

Balanţa

Te poți revolta cu privire la o sumă de bani cu care ai fost remunerată în urma unei acțiuni întreprinse. Negocierea nu este un punct forte al zilei, așa că evită o astfel de discuție.

Scorpion

O mulțime de gânduri și frământări te pot acapara astăzi și cu greu vei reuși să le faci față și să dai dovadă de buna dispoziție caracteristică.

Săgetător

Amintiri din trecut pot reveni în viața ta și nu este exclus să te revolți pe propriul tău destin, pe propriile tale decizii și alegeri din trecut.

Capricorn

Este foarte probabil ca astăzi să ai parte de dialoguri tensionate care pot lua calea unui conflict foarte serios cu persoane din anturaj. Pe fondul unor secrete descoperite, nu este exclus să închei relația cu un prieten.

Vărsător

Cineva de la locul de muncă îți poate pune bețe în roate într-un proiect, te poate vorbi pe la spate și îți poate înscena o situație cu scopul de a pierde o funcție, de a-ți afecta imaginea profesională.

Peşti

Poți primi vești mai puțin plăcute din străinătate sau legate de o călătorie (posibile amânări), însă nici din zona studiilor situația nu se prezintă mai bună. Posibil să întâmpini obstacole legate de acte dacă vrei să te înscrii la un curs.