Horoscopul zilei de 3 octombrie 2018

Berbec

O zi în care nu ai chef nici măcar de socializat, atât de multă treabă ai. Ai prefera să muncești în echipă, însă colegii nu sunt pe aceeași lungime de undă ca tine, drept urmare va trebui să te descurci pe cont propriu.

Taur

Ai nevoie de o aventură, de ceva nou în viața ta, de ceva care să te entuziasmeze. Simți că te-ai plafonat și urăști rutina de zi cu zi. Ieși în oraș, socializează, sigur o să ți se schimbe starea asta.

Gemeni

Credeai că o să fie o zi perfectă azi, pentru că ai parte de o dimineață destul de relaxantă, însă după-amiază imprevizibilul se întâmplă... va trebui să descurci o situație de criză, iar emoțiile te lovesc puternic.

Rac

Când nu știi cum să reacționezi în fața unor situații neașteptate, obișnuiești să te blochezi. Nu și azi însă, când vei fi mai vocală ca oricând. Simți că a venit momentul să ieși din zona de confort.

Leu

O informație pe care o primești azi te entuziasmează foarte mult și te emoționează totodată. Ești dispusă să faci chiar și un mic sacrificiu pentru a te asigura că povestea e adevărată. Vrei să vezi cu ochii tăi.

Fecioară

O întâlnire, sau poate chiar o aventură amoroasă, îți dă viața peste cap. N-ai mai simțit de multă vreme fluturi în stomac, dar uite că fericirea s-a ivit brusc și în viața ta.

Balanţa

Ai nevoie de o sumă destul de mare de bani pentru o tranzacție rapidă și încerci să faci rost de la prieteni, cunoștințe. Cel mai probabil că vei reuși, însă persoana care se va oferi să te ajute e un om la care nu te așteptai.

Scorpion

Azi ai o zi bună, marcată de încheierea unei afaceri profitabile, pentru care ai muncit mult în ultima perioadă. Toată lumea te admiră și îți apreciază entuziasmul, pentru că le dai energie și celor din jur.

Săgetător

Ar fi ideal dacă azi ai reuși să discuți deschis cu partenerul de cuplu, pentru că în ultima perioadă neînțelegerile și-au pus amprenta asupra relației voastre. Aveți nevoie să vă apropiați din nou unul de celălalt.

Capricorn

E timpul să uiți de griji și să te concentrezi asupra problemelor financiare. Dacă le amâni mereu, n-o să le rezolvi niciodată. Azi trebuie să descurci ițele unei strategii de buget și să pui capul liniștită pe pernă la căderea serii.

Vărsător

Orice s-ar întâmpla azi, nu mai amâna discuția serioasă pe care ți-ai propus deja de mai multe zile s-o ai cu partenerul de cuplu. Lucrurile nu se vor schimba în bine de la sine.

Peşti

Astăzi ar trebui să accepți că pur și simplu nu poți comunica la fel de bine cu toată lumea. Dacă simți că cineva nu e pe aceeași lungime de undă cu tine nu trebuie nici să vă certați, nici să-ți bați capul. Mergi mai departe.