Horoscopul zilei de 3 octombrie 2017

Berbec

Situații de criză apar la locul de muncă. Încearcă să le rezolvi fără prea mult stres dacă vrei să faci treabă bună. Acasă, familia trage de tine pentru că nu ești de acord cu o excursie, o deplasare sau o vizită undeva. Uneori, e bine să mai lași de la tine pentru a-i face pe ceilalți fericiți.

Taur

Ziua de azi se anunță a fi excelentă. Nu numai că la locul de muncă rezolvi totul mult mai repede ca de obicei și s-ar putea chiar să vrei să-ți inviți colegii undeva după serviciu, dar șefilor le place ambiția ta așa că îți propun ceva interesant pentru viitor.

Gemeni

Cumpene în dragoste. Partenerul de cuplu îți reproșează încă de la primele ore ale dimineții mai multe lucruri, iar asta aproape că te deprimă. Simți că faci tot ce îți stă în putință pentru ca relația să meargă mai bine, dar eforturile tale nu sunt deloc apreciate. Vorbește deschis cu cealaltă persoană și spune-i.

Rac

Lucrurile sunt mai complicate decât lasi tu să se înțeleagă. Azi oamenii îți vor pune tot felul de întrebări legate de viața ta personală pentru că au impresia că ceva nu e în regulă cu tine. S-ar putea ca acesta să fie adevărul, dar curiozitatea lor te deranjează. Spune-le asta!

Leu

Te bucuri de o zi lipsită de griji chiar și la locul de muncă, unde șefii sunt puși mai mult pe distracție azi, așa că atmosfera e una relaxată. Spre seară, te vezi cu niste persoane dragi și ai șansa să fii pusă la curent cu o mulțime de noutăți din viețile lor.

Fecioară

Partenerul de cuplu nu te susține într-un proiect în care tu crezi foarte mult și, nu numai că nu te susține, dar încearcă chiar să-ți bage bețe-n roate. Aproape că nu îți vine să crezi că ți se întâmplă asta. Te simți profund dezamăgită.

Balanţa

Lucrurile stau prost în viața ta pentru că ai aflat că datorezi cuiva o sumă destul de mare de bani, iar asta ți-a stricat toată buna dispoziție și ți-a completat viața oricum agitată cu și mai multe griji. Poate că a venit momentul să ceri ajutorul familiei sau unui prieten bun.

Scorpion

Ziua de azi aduce reluarea unei legături cu o persoană din familie, cu care e posibil să nu mai fi vorbit de multă vreme. Dacă s-a întâmplat asta, și mai ales dacă s-a întâmplat din cauza ta, ai grijă să-ți ceri scuze și să te revanșezi. Oricum, spre seară lucrurile se vor schimba în bine foarte rapid.

Săgetător

Te bucuri din cauza faptului că primești o sumă de bani, dar ceea ce nu știi tu e că s-ar putea să trebuiască să cheltuiești acești bani mai repede decât ți-ai fi imaginat și nu pe distracție, ci pe lucruri pentru casă. E posibil să ai nevoie zilele următoare de un nou televizor sau frigider.

Capricorn

Ziua de azi aduce multă iubire în viața ta, pentru că partenerul de cuplu îți propune ceva inedit, ceva la care visai de multă vreme, dar tu nu aveai curajul până acum să îi spui. Banii nu sunt o problemă pentru voi așa că e posibil ca seara să vă prindă într-un loc super luxos și elegant.

Vărsător

Ziua de azi pune accentul pe relația de cuplu, care este mai strânsă ca niciodată și care pare că merge doar într-o direcție - cea bună! Nu ai decât să te bucuri pentru că relația pe care o trăiești acum e mai frumoasă decât ți-ai fi putut imagina. Arată-i partenerului tău că îl apreciezi!

Peşti

Primești o veste bună încă de la prima oră a dimineții, veste care te bucură nespus și care îți redă speranța. Poate fi vorba de starea de sănătate a cuiva apropiat sau chiar de cineva din familie. Seara o să te prindă cu zâmbetul pe buze și posibil cu lacrimi de fericire pe obraji!