Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2017

Berbec

Starea de confuzie si lipsa simtului practic va pot pune in situatii delicate la locul de munca. Evitati discutiile in contradictoriu cu colegii! In partea a doua a zilei, va reveniti la normal si puteti petrece momente romantice impreuna cu persoana iubita.

Taur

In prima parte a zilei este posibil sa resimtiti o indispozitie care va afecteaza puterea de concentrare. Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc la locul de munca si in afaceri. Daca sunteti invitat intr-o excursie, nu pierdeti ocazia! Aveti nevoie de un moment de relaxare.

Gemeni

Aveti planuri ambitioase in domeniul afacerilor, dar intampinati fel si fel de obstacole care va impiedica sa realizati tot ce v-ati propus. Va recomandam sa dati dovada de rabdare. Proiectele dumneavoastra de viitor se pot materializa. Nu ignorati sfaturile unei femei mai in varsta!

Rac

In prima parte a zilei, sunteti hipersensibil si aveti tendinta sa fiti nemultumit de tot ce se intampla in jur. Cu putina stapanire de sine puteti evita tensionarea relatiilor cu membrii familiei si cu prietenii. In cursul serii, primiti o veste buna de la o ruda din departare, care va ridica moralul.

Leu

Nu este o zi favorabila intalnirilor de afaceri sau cu prietenii, pentru ca se pare ca sunteti indispus si necomunicativ. De asemenea, astazi nu este indicat sa faceti investitii sau cheltuieli mari, pentru ca riscati sa luati decizii gresite. In schimb, pe plan sentimental parcurgeti o perioada foarte buna. Acordati mai multa atentie persoanei iubite!

Fecioară

Aveti grija sa nu va asumati responsabilitati carora nu le puteti face fata! Se pare ca nu aveti energia si dispozitia necesare pentru a finaliza lucrarile in care v-ati angajat. Puteti fi optimist: primiti ajutor de unde nu v-ati fi asteptat. Spre seara, va simtiti foarte bine intr-o vizita la prieteni.

Balanţa

De dimineata este posibil sa fiti confuz si sa nu ii intelegeti corect pe cei din jur. Pentru ca intuitia nu va este de mare ajutor azi, ar fi bine sa tineti cont de sfaturile prietenilor. Daca vi se ofera ocazia sa plecati intr-o calatorie in interes personal, nu stati pe ganduri! Poate fi un prilej bun pentru relaxare si "reincarcarea bateriilor".

Scorpion

Nu este o zi favorabila pentru investitii financiare si nici pentru planuri de viitor in domeniul afacerilor. Relatiile sentimentale, insa, va ofera mari satisfactii si sunteti dispus sa faceti declaratii de dragoste. Nu incercati sa obtineti castiguri financiare necuvenite! Exista riscul sa pierdeti bani si chiar sa intrati in conflict cu reprezentantii autoritatilor.

Săgetător

Nu este momentul sa incepeti noi activitati, pentru ca astazi va lipseste simtul practic. Ar fi bine sa evitati luarea unor decizii importante in domeniul profesional si in afaceri. Nu incercati sa va impuneti punctul de vedere cu privire la o problema financiara in fata partenerului de afaceri, pentru ca este posibil sa gresiti!

Capricorn

In prima parte a zilei, resimtiti o stare de confuzie si nu reusiti sa va intelegeti cu cei din jur. Ordonati-va ideile si nu incercati sa faceti mai mult decat se poate! Daca intentionati sa achizitionati un obiect de valoare pentru camin, nu va sfatuim sa-i faceti o surpriza partenerului de viata. Consultati-va inainte de a lua o decizie!

Vărsător

Desi aveti senzatia ca astazi sunteti instare sa rezolvati o multime de probleme, s-ar putea sa nu aveti spor. Se pare ca initiativele dumneavoastra sunt nerealiste. Nu fortati lucrurile! Riscati sa provocati discutii in contradictoriu, atat cu colegii de serviciu, cat si cu membrii familiei.

Peşti

Primiti o suma importanta de bani de la o persoana mai in varsta din familie si incepeti sa va faceti planuri pentru viitor. Nu va grabiti sa luati o decizie definitiva! Astazi va lipseste simtul practic si s-ar putea sa luati hotarari neinspirate. Va sfatuim sa va consultati cu partenerul de viata. Astazi va completati foarte bine si impreuna puteti rezolva problemele familiale.