Horoscopul zilei de 3 martie 2020

Berbec

Este o zi foarte bună pentru a-ți reorganiza prioritățile profesionale, pentru a-ți pune ordine în programul de muncă și a-ți clarifica sarcinile.

Taur

Te poți lăsa cuprinsă de filozofii de viață, de dileme existențiale, însă toate acestea te vor face să vezi cu alți ochi viața, poate mai serios, poate mai dispusă să-ți asumi noi responsabilități.

Gemeni

S-ar putea ca astăzi să intri în conflicte cu cei dragi, cu prietenii mai ales, și totul să plece de la o sumă de bani sau o datorie. Nu te avânta să iei decizii sau să acționezi impulsiv.

Rac

S-ar putea să primești vești mai puțin plăcute legate de o colaborare, de un proiect, parteneriat și acest aspect să-ți strice starea de spirit. Ia-o ușor și încearcă să găsești rezolvări pe termen lung.

Leu

Posibil să fii nevoită să faci niște deplasări în interes de serviciu, chiar și în străinătate sau să trebuiească să mai înveți ceva pentru a ajunge acolo unde-ți dorești sau unde ți se impune de la muncă.

Fecioară

Se întrevăd unele conflicte în cuplu, mai ales acolo unde nu s-au închegat sentimentele, unde relația nu este solidă. Posibil ca relație extraconjugală sau o aventură să-și ceară drepturile, să vrea să devină ceva mai mult.

Balanţa

Dialogurile cu membrii familiei nu sunt dintre cele mai bune și s-ar putea să fii tras la răspundere pentru o alegere sentimentală pe care ai făcut-o. Pot exista conflicte cu părinții din cauza partenerului de cuplu.

Scorpion

S-ar putea să ai parte de conflicte la locul de muncă și sfatul nostru este să dai dovadă de multă diplomație și tact și înțelepciune în dialog.

Săgetător

Pot apărea tensiuni în cuplu și mare parte dintre ele pot fi cauzate de bani, de necesități financiare greu sau imposibil de îndeplinit în acest moment. Posibil ca unele distracții să trebuiască amânate.

Capricorn

Cineva din familie te poate trage la răspundere pentru niște decizii sentimentale. În cuplurile unde partenerii locuiau împreună poate apărea o ruptură și unul dintre ei își poate lua nagajele și se poate muta sau cel puțin se poate discuta edspre acest aspetct.

Vărsător

Nu este o zi bună pentru deplasări, călătorii și de prefeat ar fi ca caerstea să fie amânate pe cât posibil. Nemulțumiri legate de situații din trecut se pot contura acum, mai ales dacă este vorba de situații sentimentale.

Peşti

Evită să intri în conflicte cu prietenii sau cu persoana iubită. Poți constata că unele planuri ale tale nu au fundament real, nu sunt eligibile și nu pot fi îndeplinite. Atenție la starea de sănătate!