Horoscopul zilei de 3 martie 2019

Berbec

Un prieten ți-ar putea face o surpriză absolu neașteptată. Poate fi vorba de un obiect pe care ți-l dorești, o invitație la o petrecere sau un bilet de avion.

Taur

Primești aprecieri din partea celor cu care-ți petreci timpul astăzi. Este un moment bun să-ți consolidezi relația cu prietenii și persoana iubită.

Gemeni

Dai dovadă de idei îndrăznețe, surprinzătoare și revoluționare și te sfătuim să nu eziți să le pui în aplicare. Comunicarea este la nivel înalt și te poți folosi de acest aspect pentru a te împăca cu cei cu care ești în conflict.

Rac

Poți primi mici cadouri sau sume de bani de la persoanele apropiate ție și astfel să reușești să-ți îndeplinești un vis avut.

Leu

Poți intra în contradicție cu o persoană dragă, prieten sau rudă, și te vei încăpățâna să iasă ca tine. Faci tot ce îți stă în putere să demonstrezi că ai dreptate.

Fecioară

Poți avea parte de niște invitații surpriză din partea unor colegi de muncă sau din partea unor persoane de la care nu te-ai fi așteptat.

Balanţa

Ești deschisă către flirt și socializare și tentată să cucerești, însă ai grijă să nu ajungi din vânător, vânat.

Scorpion

Poți avea parte de suprize plăcute din partea părinților. Fie primești un cadou consistent, fie o sumă de bani sau chiar o excursie într-o locație mult visată.

Săgetător

Ai ocazia astăzi să cunoști persoane noi, importante, cu funcție care te pot ajuta pe viitor să-ți îndeplinești un scop personal sau profesional.

Capricorn

Banii devin un subiect sensibil în cuplu și ai putea recurge la metode drastice pentru a-ți echilibra veniturile în perioada imediat următoare.

Vărsător

Ești veselă, energică și pusă pe glume și din cauza asta ai putea, fără să vrei, să deranjezi pe cineva cu ironiile tale. Ai grijă cu cine faci glume. Nu toți au simțul umorului dezvoltat.

Peşti

Treci printr-o etapă defavorabilă din punct de vedere emoțional și te poți lăsa măcinată de o multitudine de gânduri. Ai grijă ce decizii iei acum. Le-ai putea regreta ulterior.