Horoscopul zilei de 3 martie 2018

Berbec

Te trezești cu o predispoziție spre distracție, ai chef de petrecere și, dacă nu te invită nimeni în oraș, vei pune mâna pe telefon și vei face tu invitația.

Taur

Este foarte probabil să ai parte de os urpriză astăzi. O persoană din trecut te caută și-ți face o invitație la cre nu te-ai fi așteptat.

Gemeni

Vei avea parte de o revedere mult așteptată, încărcată de emoții și vei rememora amintiri care-ți vor aduce lacrimi în ochi.

Rac

O cină în familie îți poate schimba percepția despre anumite persoane și te poate determina să iei niște decizii pripite.

Leu

Se anunță o petrecere în club sau sărbătorirea unei zile de naștere a cuiva foarte apropiat. Energia și buna dispoziție sunt la cote maxime.

Fecioară

Ești tentată de o aventură sau nu poți rezista să închei un flirt pe care la început îl considerai nevinovat, ba chiar îl luai în glumă.

Balanţa

Te îngrijorezi prea mult pentru cei dragi, în special pentru copii, dacă este cazul și nu te poți concentra să iei niște decizii obiective atunci când ți se cere.

Scorpion

Dacă ziua preferi relaxarea și extra-odihna, seara alegi să ieși în oraș și să-ți pui în aplicare farmecele și spiritl de cuceritor neînfricat.

Săgetător

Problemele unor prieteni te acaparează și încerci să le faci față cum poți mai bine, însă, ai grijă, tinzi să te lași prea mult afectată de o situație care nu te rpivește în mod direct.

Capricorn

Gânduri, dileme și un nivel de stres mare, cam așa s-ar putea traduce ziua de azi în câteva cuvinte. Fă-ți bagajul și dă-i o fuga la rude la țară sau undeva în natură.

Vărsător

O stare de oboseală generală sau o răceală te poate țintui la pat toată ziua. Recomandarea noastră este să te imunizezi responsabil și să te odihnești pe măsură.

Peşti

Îți petreci ziua de astăzi făcându-ți planuri financiare și cautând soluții pentru a-ți îmbunătăți pe termen lung veniturile. Profită de seară pentru o plimbare în aer liber.