Horoscopul zilei de 3 mai 2020

Berbec

Te preocupi de un proiect legat de muncă, faci planuri și încerci să-ți stabilești un program astfel încât săptămâna viitoare să fii mai organizată.

Taur

Emoțiile sunt mari și copleșitoare și s-ar putea să ai parte de o surpiză plăcută în plan sentimental. Este o zi bună să-ți dezvolți un talent.

Gemeni

Familia devine prioritară pentru tine și te simți foarte bine alături de cei dragi. Pveștile sunt multe și rememorarea episoadelor din copilărite te va ajuta să te înțelegi mai bine.

Rac

Comunicarea este atuul tău astăzi și chiar dacă tinzi să fii puțin mai rigidă, ideile care-ți vin într-un dialog vor fi foarte raționale și practice.

Leu

Faci calcule, refaci socoteli și îți administrezi cu multă atenție bugetul. Ai idei bune despre cum să faci bani în perioada următoare, însă trebuie să le pui și în practică.

Fecioară

Cu Luna în tranzit prin semnul tău, ești bine dispusă, glumeață și foarte deschisă la noutățile care apar în viața ta. Nu este exclus să te îndrăgostești, să-ți placă cineva foarte mult.

Balanţa

Frământările interioare, oricât le-ai ascunde. vor fi destul de solicitante din punct de vedere psihic și s-ar putea să te alegi cu insomnii și stări de rău.

Scorpion

O relație de prietenie poate fi văzută cu alți ochi astăzi și nu este exclus să te lași furată de val într-o zonă mai... intimă.

Săgetător

Situația profesională nu este deloc roz, cel puțin așa o vezi tu de la distanță, și ar trebui să-ți asculți mai mult vocea rațiunii și mai puțin cea a inimii.

Capricorn

Niște credințe pot prinde astăzi rădăcini, un nou contur, un nou înțeles pentru tine. Studiul, documentarele, cărțile de dezvoltare personală te ajută foarrte mult să înțelegi ce se petrece în jurul tău.

Vărsător

Te preocupi de un bun material pe care-l ai în comun cu partenerul sau de o moștenire, de un bun de patrimoniu. Dialogul cu cei din familie poate fi destul de rațional și lămuritor, deci nu-l evita.

Peşti

Te lași furată de visare și îți place noul tărâm pe care plutești. Dacă ai o relație, vei face declarații de dragoste mărețe, iar dacă ești singură te poți lăsa ușor cucerită.