Horoscopul zilei de 3 mai 2019

Berbec

Începi să-ți faci planuri de week-end, dar spre seară tot ce ai planificat peste zi s-ar putea să nu mai fie valabil, pentru că primești o ofertă de nerefuzat. Oricum ar fi, astrele îți garantează distracția.

Taur

În ciuda zilelor libere, familia și responsabilitățile ți-au ocupat tot timpul. Azi ai putea planifica o zi doar pentru tine, o zi de răsfăț, poate la un salon, poate la un spa sau la piscină. E timpul să te pui pe primul plan.

Gemeni

N-ai chef de nimeni și de nimic azi, dar te vezi nevoită să rezolvi niște probleme de ultim moment ce țin de casă. Ai putea avea nevoie de niște bani de care nu dispui acum, dar un prieten e gata să te salveze din această situație.

Rac

Ai nevoie de atenție și o primești, doar că nu din direcția din care ți-ai dori. Simți nevoia să faci o schimbare majoră în viața ta și analizezi opțiunile posibile. Mai devreme sau mai târziu, ceva trebuie să se schimbe.

Leu

Ai toate șansele de a reuși să duci la bun sfârșit un proiect la care lucrai de ceva vreme deja. Te simți mândră de reușita ta, pe de o parte, deși pe de altă parte te-ai cam săturat de muncă, chiar și de aceste mici momente de glorie. Ți-ai dori să faci cu totul altceva.

Fecioară

Cu dragostea nu stai excelent, cu sănătatea lucrurile merg așa și așa, pentru că sunt mici probleme care-ți dau bătăi de cap, dar măcar azi faci rost de bani... Te vor bucura, pe de o parte, dar pe de altă parte îți vei da seama că nu prea ai cu cine să-i cheltuiești.

Balanţa

Sunt șanse mari ca azi să primești vești bune la locul de muncă. Iar aceste vești bune nu țin nici de promovare, nici de bani mai mulți, ci mai degrabă de o călătorie în scop de serviciu. Vestea că pleci la drum cu niște colegi apropiați te va bucura mult însă.

Scorpion

Bucuria zilei de azi vine de la o persoană apropiată care te invită într-o scurtă aventură, la mare sau la munte. Aveai nevoie de o astfel de escapadă, așa că acceptă fără să mai stai pe gânduri.

Săgetător

Azi primești vești bune din familie. Ar putea fi vorba de vestea unei nunți sau de vestea sosirii pe lume a unui bebeluș. O să te bucuri și o să ai motiv de petrecere!

Capricorn

Bucuria ta de azi se compară cu bucuria unui copil care tocmai ce a primit un cadou mult așteptat. Ar putea fi vorba de o surpriză din partea partenerului de cuplu sau chiar a părinților, o surpiză la care nu te așteptai, dar care o să-ți facă sfârșitul de săptămână mai frumos.

Vărsător

Ai parte de flirturi azi, de cuvinte frumoase, de afecțiune... Te hotărăști să ieși din zona de confort amoros și bine faci, pentru că surprizele te așteaptă la tot pasul. Astrele ți-au pregătit câteva zile de neuitat.

Peşti

E timpul să-ți iei lumea-n cap! Azi planifici o mică aventură într-un timp foarte scurt și ignori rațiunea care îți spune că nu are rost să mai pleci la drum. Ai să vezi ce surprize frumoase te așteaptă! Bravo ție pentru curaj!