Horoscopul zilei de 3 mai 2018

Berbec

Astrele te susțin într-un proiect important azi. Ai numai șanse de reușită dacă acționezi repede și nu amâni lucurile. Ai mare grijă - ține doar de atitudinea ta. Dacă lași lucrurile pe altă zi, nu vei mai avea același noroc.

Taur

Cineva din familie te amenință cu blocarea totală a relațiilor, dacă nu ești de acord cu un anumit lucru. Partea proastă e că acest ultimatum are strict legătură cu deciziile tale, drept urmare nu ar trebui să existe această condiție. Nu ceda presiunilor.

Gemeni

Sunt șanse mari ca azi să te întâlnești cu o fostă iubire, în timp ce mergi pe stradă cu actualul partener. Va trebui să dai niște explicații apoi, legate de reacțiile tale ciudate. Dacă mai ai sentimente pentru acea persoană, partenerul actual ar putea simți asta.

Rac

Ai noroc la bani și ai putea câștiga o sumă frumușică. Ai mare grijă ce faci cu acești bani. Dacă îi vei cheltui fără cap, s-ar putea să atragi energia negativă a astrelor. Investițiile favorizate sunt cele în casă sau care au legătură cu casa.

Leu

Ai o zi minunată, marcată de o conversație sinceră cu o persoană apropiată. Simți că ai găsit în sfârșit un om căruia poți să îi spui tot ce ai pe suflet. E o stare de bine care te cuprinde de azi și care va dura câteva zile.

Fecioară

Azi ai putea avea probleme de sănătate - de dinți sau de oase. Mergi la medic pentru că nu e cazul să te joci cu asta sau să le ignori. Dacă vei face așa, tot tu o să ai de suferit mai târziu. Nu vor trece de la sine.

Balanţa

Azi descoperi un adevăr dureros despre cineva din familie, de la o persoană pe care abia o cunoști. O să te surprindă că afli asta de la un străin, însă vestea va fi destul de previzibilă. Te va pune pe gânduri această situație.

Scorpion

Ai șanse mari azi să faci rost de o sumă de bani destul de mare - fie te împrumută cineva, fie îți returnează un împrumut, fie primești un bonus... Cine știe, cert e că o să închei ziua cu mai mulți bani, dar o bună parte din ei vor dispărea repede pe necesități urgente.

Săgetător

Te bucuri de o zi plină de zâmbete și emoții frumoase. Cei din jur te apreciază mai mult azi, dar și pentru că tu faci tot ce îți stă în putință să îi ajuți aproape mereu. Binele ți se va întoarce înzecit.

Capricorn

Azi ajungi să fii prinsă într-un conflict care nu e al tău și din care nu mai știi cum să ieși. Până la urmă, nu ai de ce să faci compromisuri, în cazul în care te gândeai la asta, pentru că nu e vina ta. Lasă-i pe cei implicați să se certe și pleacă pur și simplu.

Vărsător

Astăzi ai planuri mari - vrei să te împaci cu cineva și încerci să faci asta prin toate metodele posibile. O să reușești în cele din urmă, dar nu va fi ușor. Meriți să te recompensezi cu ceva, pentru că chiar va fi un efort.

Peşti

Azi ai toate șansele să cunoști o persoană interesantă, care să te facă să te îndrăgostești la prima vedere, așa cum n-ai mai făcut-o niciodată. O să simți fluturi în stomac și o să ai niște emoții pe care nu le-ai mai simțit din adolescență și nici nu credeai că mai e posibil să le simți!