Horoscopul zilei de 3 iunie 2019

Berbec

Este o zi bună pentru comunicare și împăcare cu cei dragi, în special cu frații, cu rudele, dar și cu colegii de muncă. Contextul susține dialogul și discursurile în public.

Taur

Poți primi o ofertă de colaborare pe care te sfătuim să nu o refuzi. Nu amâna luarea unei decizii deoarece nu se știe ce șanse vei avea ulterior.

Gemeni

Simți nevoia să stai de vorbă cu o persoană dragă, cu cineva care te înțelege și te ascultă, însă cel mai probabil nu vei îndrăzni să faci acest pas.

Rac

Nu te simți în apele tale și refuzi orice formă de socializare. Ai tendința de a te închide în tine și a căuta niște răspunsuri. Da, poate fi o zi bună să comunici cu tine însăți!

Leu

Sunt favorizate ieșirile cu prietenii și distracțiile în grup. Nu este exclus, mai ales dacă ești singură, să întâlnești un posibil viitor partener de cuplu.

Fecioară

Te pui în valoare la locul de muncă și aprecierile nu vor întârzia să apară. Sfatul nostru este să te folosești de acest context pentru a obține mai mult, poate chiar o avansare în funcție.

Balanţa

Nu este exclus ca cineva să-ți propună o călătorie, fie în interes de serviciu, o delegație, fie cu scop de relaxare. Oricum ar fi, nu refuza! Noi viziuni se pot contura!

Scorpion

Dacă te afli în mijlocul unui partaj, astăzi ai putea obține informații prețioase despre acest aspect. Poate chiar se finalizează un proces ce are legătură cu o moștenire.

Săgetător

Relația cu persoana iubită poate fi pusă la încercare în zona comunicării. Se pot deschide dialoguri sensibile și sfatul nostru este să le abotrdezi cu calm, cu rațiune și mai ales diplomație.

Capricorn

Ai parte de o zi tensionată la locul de muncă, iar nervii îți vor fi puși la încercare. Dialogul cu cei din jur, indiferent că sunt colegi, șefi sau parteneri de afaceri, poate fi încordat. Îți recomandăm odihnă!

Vărsător

Zona sentimentală are parte de aspecte armonioase care vin din sfera comunicării. Posibil să faci sau să primești declarații de dragoste neașteptate.

Peşti

Relația cu membrii familiei va fi una destul de tensionată, mai ales dacă abordezi o chestiune ce vizează locuința. Este totuși un moment bun pentru a te împăca cu părinții.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!