Horoscopul zilei de 3 iunie 2018

Berbec

Te concentrezi pe muncă azi, chiar dacă e duminică. O să ai ceva de rezolvat și nu vrei să mai amâni deloc asta. Acum e momentul să te ocupi de lucruri.

Taur

Reușești să faci primii pași spre împăcarea cu o persoană cu care nu mai vorbisei de multă vreme. Te bucură acest lucru, drept urmare o să te relaxezi apoi.

Gemeni

Ai o problemă cu o persoană care nu te lasă deloc în pace și te tot bate la cap să rezolvi niște lucruri acum, repede, imediat. Te retragi undeva și te ascunzi, te-ai săturat de reproșuri.

Rac

Astăzi te dedici familiei și prietenilor și petreci mai mult timp cu ei, pentru că simți că i-ai cam ignorat în ultima perioadă. Spre seară e posibil să ajungi la o petrecere.

Leu

Te mobilizezi să termini ceva ce are legătură cu casa sau cu familia. Indiferent ce ar fi, o să ai succes azi în planurile tale, pentru că astrele îți trimit energie bună.

Fecioară

Ai o stare de tristețe neexplicabilă, pentru că nu s-a întâmplat nimic negativ în viața ta. Poate ai nevoie de niște socializare, ce spui? Probabil că asta te-ar scoate din starea de melancolie în care ai căzut.

Balanţa

O să dai peste un potențial partener de cuplu azi, chiar dacă tu nu vei știi asta acum. E posibil ca privirile voastre să nici nu se întâlnească azi, dar viitorul vă pregătește niște surprize.

Scorpion

Cineva din trecutul tău îți aduce aminte de niște momente de care nu ești foarte mândră. Ar fi trebuit să înveți o lecție din asta, dar se pare că n-ai învățat prea multe...

Săgetător

Azi ai toate șansele să câștigi niște bani, deci un bilet la loto nu ar fi o idee proastă. Mizează pe intuiție și ai curaj să faci un pas în necunoscut. Te așteaptă lucruri bune!

Capricorn

Partenerul de cuplu te invită într-un loc nou, în care tu nu te-ai fi gândit vreodată că o să ajungi prea curând. Începi să te gândești cum de jumătatea ta știa de locul acesta.

Vărsător

Rațiunea te obligă să gândești obiectiv o problemă cu care te confrunți azi. Dacă o s-o rezolvi sau nu, ține doar de abordarea ta. Depinde cât de mult îți dorești asta.

Peşti

Nu stai prea bine cu banii zilele acestea, dar se pare ca vei echilibra balanța cu dragostea. Azi ai toate șansele să cunoști o persoană care să-ți fure inima.