Horoscopul zilei de 3 iulie 2019

Berbec

Este o zi favorabilă pentru activități comune împreună cu persoana iubită. Dacă ești singură ai șanse mari să cunoști pe cineva și să începi o poveste de dragoste.

Taur

Cineva din familie îți poate face o surpriză neașteptată. Poate o invitație sau poate o vizită. Un dialog cu părinții poate pune bazele unei acțiuni viitoare.

Gemeni

Ai tendința de a fi cam agresivă cu cei din jur și te sfătuim să fii mai atentă la comunicare, mai ales că nu te dai înapoi de la a pune în practică ceea ce spui.

Rac

Acțiunile pe care le întreprinzi astăzi îți pot îmbunătăți veniturile. Ai toate șansele de a demara un proiect care să aducă bani la bugetul familiei.

Leu

Ești energică și pusă pe fapte mari. Toate acțiunile pe care le întreprinzi astăzi vor fi de bun augur pentru tine dacă lași impulsivitatea deoparte.

Fecioară

O serie de gânduri și frământări îți invadează mintea astăzi și cu greu te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. Controlează-ți impulsivitatea și autoritatea.

Balanţa

Poți intra într-un conflict cu un prieten din cauza faptului că amândoi vreți să fiți la cârma unui proiect. Posibile neînțelegeri privind un plan de viitor, poate de vacanță.

Scorpion

Faci tot ce-ți stă în putință să te afirmi profesional și ai toate șansele să primești o avansare sau, cel puțin, să fii propusă pentru o funcție mai înaltă.

Săgetător

Este posibil să pleci într-o călătorie sau, cel puțin, să-ți planifici vacanța, să achiziționezi un sejur. Dialogul cu cei din jur va fi entuziast și poți lega ușor prietenii.

Capricorn

Ai mari șanse astăzi să primești o ofertă de colaborare, de asociere sau chiar să semnezi un contract profitabil care să-ți îmbunătățească veniturile în viitor.

Vărsător

Activitățile alături de persoana iubită vor fi prioritare astăzi și poți reuși să te lămurești în privința unei suspiciuni mai vechi sau, poate, în privința propriilor sentimente.

Peşti

Dai dovadă de foarte multă energie în îndeplinirea sarcinilor și responsabilităților la locul de muncă. Atenție la odihnă! Nu este exclus să te confrunți cu dureri de cap.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!