Horoscopul zilei de 3 iulie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor fi mai visători astăzi, mai melancolici și mai sensibili. Pot fi răniți ușor prin vorbe și trebuie să încerce să nu pună la suflet ceea ce aud ăn jurul lor.

Taur

Cei născuți în zodia Taur se simt singuri astăzi și sunt încercați de sentimente de frustrare. Unii nativi vor căuta sprijinul prietenilor, în timp ce alții se vor refugia în brațele persoanei iubite.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni simt nevoia unei schimbări în viața lor și vor începe cu felul în care arată. Nativii își vor schimba look-ul, își vor înnoi garderoba și vor începe o dietă de slăbit sau vor apela la sport.

Rac

Cei născuți în zodia Rac nu sunt mulțumiți de relația lor și pot fi dezamăgiți de partener. În unele cazuri niște secrete din trecut pot ieși la suprafață, iar nativii nu vor trece cu greu peste ele, dacă vor fi destul de motivați sentimental să treacă.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de vești proaste legate de bani. Este posibil să nu fie plătiți pentru un proiect la care au participat sau remunerația să nu fie pe placul lor. Nu este exclus să fie mințiți, înșelați în legătură cu o împărțeală, încasare sau să piardă o sumă de bani.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se reapropie astăzi de partener, simt nevoia să petreacă timp cu acesta și vor deveni romantici și siropoși în declarații.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță nu se simt în apele lor, nu se simt în echilibru și simt nevoia să se retragă și să zacă, să-și plângă de milă și să se debaraseze de tot ce le provoacă disconfort.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se ceartă astăzi cu toți cei care au proasta inspirație de a-i contrazice. Se simt pe val, sunt autoritari și se impun cu convingere și acționează destul de impulsiv și imprudent, fapt ce le-ar putea aduce urmări neplăcute.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot intra în conflicte cu membrii familiei și pot deveni agresivi verbal, în special cu partenerul de cuplu pe care-l acuză de tot ceea ce nu funcționează în relația lor.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn nu se simt în apele lor și preferă să evite orice formă de socializare. Nativii sunt triști și își fac griji cu privire la o situație financiară sau sentimentală.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se agită peste măsură pentru a intra în posesia unei sume de bani. Dacă este vorba de un credit sau de un împrumut, este posibil să aibă parte de amânări și renegocieri.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești caută compania celor dragi, în special a familiei sau a partenerului de cuplu. Sunt sensibili, au nevoie de protecție și sprijin și de o persoană care să-i aprecieze la adevărata valoare.